0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

Дезодорант ADIDAS MEN PURE GAME за мъже 150мл

4.99 лв.

2 налични

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

ADIDAS MEN PURE GAME е дезодорант, предназначен специално за мъже. Този дезодорант е създаден от Адидас и е част от серията Pure Game, която е вдъхновена от динамиката и страстта на футбола. Предлага продължителна защита от изпотяване и неприятни миризми през целия ден.

Той е формулиран със специални съставки, които контролират изпотяването и осигуряват свежест и комфорт през активните дейности и спортни тренировки. Ароматът на ADIDAS MEN PURE GAME е свеж, динамичен и енергичен. Той съчетава цитрусови нотки от лимон и грейпфрут със свежи акорди на мента и пикантни нюанси от пипер. Дървесните и мускусни елементи придават мъжественост и интензивност на аромата. Този аромат е идеален за мъже, които се стремят да подчертаят своята сила и енергия.

 

Марки

Volume

150 ml

Начин на употреба: Убедете се, че кожата в областта на подмишниците е чиста и суха. Разклатете дезодоранта преди употреба, за да смесите съставките и да активирате аромата. Нанесете дезодоранта като държте на разстояние около 15-20 сантиметра от подмишницата и нанесете равномерен слой. При нужда, можете да приложите и на други зони, където искате да предпазите от неприятни миризми. Позволете на дезодоранта да изсъхне напълно, преди да облечете дрехи, за да избегнете оставянето на петна върху тях.

Състав: BUTANE-Isobutane-Propane, Alcohol Denat., Propylene Glycol, Parfum/Fragrance, Limonene, Triethyl citrate, MENTHOL, Ethylhexylglycerin, Linalool, Benzyl Salicylate, Citronellol, Citral, Geraniol, Tocopherol, BHT.

Марка Adidas е един от световните лидери в областта на спортната мода и аксесоари, но е ключов фактор и в областта на козметиката.  Защото спортното преживяване не завършва с тренировката, то продължава и в банята. Със серията грижа за тялото световноизвестната спортна компания отговаря на уникалните нужди на активните мъже и жени. Продуктите са специално съобразени с нуждите на физически активните хора, които гарантират ободряваща свежест и дълготраен аромат.

*Производителят носи отговорност за състава на продукта. Препоръчва се да прочетете списъка със съставки на продукта директно върху опаковката поради възможни промени преди употреба.

You may also like…

magnifier