GILL.FUS.PROGL. ОКЕАН ГЕЛ БРЪС 2В1 170МЛ

  • Марка: Gillette
  • Кат. номер:33323

Gillette Proglide Sensitive Ocean Breeze Гел за бръснене 2в1 помага на кожата да се усеща освежена и гладка. Създаден специално за чувствителна кожа, този гел съчетава 2 формули в 1 - помага за по-плавното движение на самобръсначката, като образува защитно покритие и не позволява надраскване от остриета. Освен това се грижи и за мекотата на кожата, като я подхранва и охлажда. Този гел с аромат на океан, защитава епидермиса преди, повреме и след бръснене.

Gillette Fusion ProGlide Sensitive 2in1 Shave Gel има и иновативна опаковка, която не ръждясва. Металът е специално разработен, за да не оставя кръгли следи от ръжда по рафтовете на етажерката в банята. Снабден е и с дозатор, даващ възможност за много прецизно пускане на гел. Така не изразходвате повече от нужното. За да се затвърди опаковката на този вид гел, като безспорен лидер, е добавена и още една функция - индикатор за количеството. Благодарение на него, винаги знаете колко сте изразходвали и кога ще ви е необходима нова опаковка. Дерматологично тестван продукт.

Серията на Gillette ProGlide е специално създадена с фокус към по-лесното плъзгане на бръснача по кожата. Макар и понякога, кожата да е осеяна с неравности и проблемни области, благодарение на геловете и самобръсначките от серията Жилет ПроГлайд, бръсненето става лесно като детска игра. Геловете в серията са специално разработени за нуждата на мъжката кожа от хидратация. Самобръсначките пък притежават доказаното качество на марката и не позволяват на нито едно косъмче да остане неотстранено.

Компанията Gillette е световен лидер в производството на самобръсначки. Кръстена е на нейния основател - King C. Gillette. Компанията е известна с иновативните си решения, като на няколко години подобряват технологията и устройството на самобръсначките си. Това ги изгражда и като лидери на пазара. Gillette са първите, които предлагат самобръсначки с релефна дръжка за по-добър захват, с регулируеми ножчета спрямо твърдостта на косъма, с 2, 3 и 5 ножчета, с лента с лубрикант за по-меко усещане и по-гладко бръснене. Всички тези нововъведения са благодарение на години тестове и разработки, които да направят гладкото бръснене лесно и приятно.