0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

КОМПЛЕКТ ЗА МЪЖЕ LA RIVE HIS PASSION ТОАЛЕТНА ВОДА 100 мл + ДЕЗОДОРАНТ 150 мл

24.89 лв.

Изчерпан

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

Вървете към своите цели с вълнуващия аромат на La Rive His Passion, предлаган в комбинация с дезодорант, за максимално освежаващ ефект през целия ден.

Марки

Комплектът от тоалетна вода и дезодорант His Passion на La Rive е създаден да ви осигури цялостна грижа за аромат и свежест. Тоалетната вода предлага богато съчетание от връхни, средни и базови нотки, които ви пренасят в свят на страст и мъжественост. Докато бергамотът, океанските и плодовите нотки осигуряват свежест и енергия, здравецът, лавандулата и розмаринът добавят изисканост и хармония. Ветиверът, пачулият и зърната тонка образуват стабилна и магнетична база, която оставя неизгасващо впечатление. Дезодорантът допълва аромата, предлагайки ви защита и свежест през целия ден.

Начин на употреба: Нанесете щедро количество от тоалетната вода на чиста и суха кожа, като фокусирате вниманието си върху топлите точки на тялото, като зоната на вратната артерия и зад ушите. След това нанесете дезодоранта върху чиста кожа в областта на подмишниците за дълготрайна свежест и защита от неприятни миризми. Използвайте редовно за най-добри резултати.

Състав:

  • Връхни нотки: Бергамот, Океански нотки, Плодови нотки
  • Средни нотки: Здравец, Лавандула, Розмарин
  • Базови нотки: Ветивер, Пачули, Зърна тонка

La Rive е полска марка парфюми, основана през 2003 г. Компанията се специализира в производството на парфюми за мъже и жени. La Rive предлага разнообразие от аромати, вдъхновени от популярни и известни ухания, често наподобяващи висококачествени парфюми. Марката има за цел да предостави достъпни алтернативи на луксозни парфюми, като прави качествени аромати достъпни за по-широка аудитория. Продуктите на La Rive се отличават с разнообразие от ухания, привлекателна опаковка и достъпни цени. Въпреки че няма същия престиж като някои висококачествени парфюмерийни къщи, La Rive стана популярна, предлагайки качествени парфюми на по-достъпни цени.

You may also like…

magnifier