0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

Тоник за коса Bilka Hair Collection против коскопад 200 мл

4.55 лв.

6 налични

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

Тоникът за коса на Bilka против косопад е специално разработен продукт, предназначен да подпомогне борбата с косопада и да укрепи косата. Съдържа специална формула с активни съставки, които помагат да се укрепят косъма и да се намали загубата на коса. Тези съставки включват природни екстракти, витамини, минерали и други полезни съставки, които подпомагат здравето на косата. Тоникът има за цел да намали косопада и да предотврати по-нататъшна загуба на коса.

Активните съставки в продукта работят в съответствие с кожата на скалпа, за да укрепят корените на косъма и да спомогнат за заздравяването на фоликулите на косата. Тоникът може да стимулира растежа на нова коса, като активира кръвообращението в скалпа и облагородява хранителните вещества до фоликулите на косата. Това може да допринесе за по-здрава и пълна коса. Продуктът не само помага в борбата с косопада, но и подхранва косата, като осигурява влага и хранителни вещества. Това може да направи косата по-силна, по-еластична и по-устойчива на повреди. Той може да се използва ежедневно.

Марки

Volume

200 ml

Начин на употреба: Преди употреба, осигурете чиста и подсушена коса. Разделяйте косата на секции, за да лесно нанесете тоника върху скалпа. Можете да използвате приложената дозираща помпа или го разнесете с пръсти. Нанесете тоника върху скалпа и масажирайте нежно с кръгови движения. Това помага за стимулиране на кръвообращението и проникването на активните съставки в скалпа. Внимателно разнесете тоника по косата, за да го разпределите по цялата дължина на косата, а не само върху скалпа. Това може да помогне за подхранването и укрепването на косата.

Активни съставки: Натурален екстракт: коприва – укрепва структурата на косъма и възстановява плътността на косата, орех – успокоява скалпа, бреза – възстановява жизнеността на косата; Витамин РР – подобрява циркулацията на кръвта и участва в образуването на пигмента в косата. Стимулира растежа и укрепва космения фоликул; Ментол – тонизира, освежава, облекчава сърбежа, запазва силата и здравината на косъма.
Състав: Aqua, Betula Alba Extract, Urtica Dioica Extract, Juglans Regia Extract, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Benzoate, Niacinamide, Menthol, Citric Acid, Parfum.

Билка е българска марка за натурална козметика и хранителни добавки, известна със своите продукти, базирани на билки и растителни съставки. Марката Билка има дългогодишен опит в производството на качествени продукти, които се грижат за красотата и здравето на кожата, косата и тялото. Билка предлага широка гама от продукти, включително кремове за лице и тяло, шампоани, балсами, сапуни, лосиони, масла, гелове, билкови чайове и други. Продуктите на Билка се отличават с натуралните си съставки, които включват екстракти от билки, етерични масла, витамини и други полезни съставки. Марката Билка се стреми да предостави на своите клиенти качествени продукти, които са безопасни за употреба и поддържат баланса и здравето на кожата и тялото. Тя е известна със своята естествена формула, която възползва от полезните свойства на билките и растителните съставки.

*Производителят носи отговорност за състава на продукта. Препоръчва се да прочетете списъка със съставки на продукта директно върху опаковката поради възможни промени преди употреба.

You may also like…

magnifier