0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

Шампоан за коса Bilka Hair Care против себорея с мирта и розмарин, 200 мл

4.39 лв.

4 налични

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

Шампоанът за коса Bilka Hair Care против себорея с мирта и розмарин е специално разработен продукт, предназначен да се бори с проблема на себореята и да поддържа здравото състояние на скалпа и косата. Шампоанът е формулиран със специални активни съставки, като мирта и розмарин, които имат противогъбично и противовъзпалително действие върху скалпа. Тези съставки помагат да се бори със себореята, да се намали излишната мазнина и да се улесни усвояването на кожата.

Шампоанът омекотява косата и прави я по-лесна за разресване и стилизиране. Той също така подобрява текстурата на косата и й придава приятен аромат. Продуктът има нежна формула, която не изсушава косата и скалпа. Той е подходящ за всекидневна употреба и е предназначен за всички типове коса.

Марки

Volume

200 ml

Код: 22521 Категория:

Начин на употреба: Нанесете шампоана върху мокра коса и масажирайте нежно, докато се образува пяна. Изплакнете обилно с вода и при необходимост повторете процедурата.

Състав:Aqua, Sodium LauretHPate, Conmidofppyl Betaine, Cocamide DEA, Glycol Distearate, Cocamide MEA, Sorbus Aticuparia Extract Rosmarinus Officinalis Extract, Calendula Officinalis Extract Quercus Robur Bark Extract Myrtus Communis Extract Panthenol, Sodium Chloride, Myquaternium-10, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Propylene Glycol, Piroctone Olamine, Citric Acid, Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Diasolidinyl Urea, Parfum.

Билка е българска марка за натурална козметика и хранителни добавки, известна със своите продукти, базирани на билки и растителни съставки. Марката Билка има дългогодишен опит в производството на качествени продукти, които се грижат за красотата и здравето на кожата, косата и тялото. Билка предлага широка гама от продукти, включително кремове за лице и тяло, шампоани, балсами, сапуни, лосиони, масла, гелове, билкови чайове и други. Продуктите на Билка се отличават с натуралните си съставки, които включват екстракти от билки, етерични масла, витамини и други полезни съставки. Марката Билка се стреми да предостави на своите клиенти качествени продукти, които са безопасни за употреба и поддържат баланса и здравето на кожата и тялото. Тя е известна със своята естествена формула, която възползва от полезните свойства на билките и растителните съставки.

*Производителят носи отговорност за състава на продукта. Препоръчва се да прочетете списъка със съставки на продукта директно върху опаковката поради възможни промени преди употреба.

You may also like…

magnifier