0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

Шампоан за коса Wash & Go против пърхот 180мл

3.59 лв.

4 налични

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

Технологията против пърхот спомага за премахване на пърхота и изчистване на скалпа, оставяйки косата чиста, лека и жизнена. Премахва ефикасно пърхота като  осигурява нежна и освежаваща грижа за скалпа . Прави косата жизнена, с повече блясък и лесна за оформяне.  Придава обем на косата, без да я утежнява или омазнява.

Начин на употреба: Нанасяйте шампоана на мокра коса и масажирайте до образуване на пяна. Оставете формулата на шампоана да подейства от 2 до 3 минути. Накрая изплакнете обилно с вода. При необходимост повторете действието. Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от деца и пряка слънчева светлина.
За външна употреба, избягвайте контакт с очите. Съхранявайте при температура под 25 градуса. Да не се използва след изтичане на крайния срок.

Състав: AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, SODIUM LAURYL SULFATE, GLYCOL, DISTEARATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM CITRATE, COCAMIDE MEA, , DIMETHICONE, ZINC PYRITHIONE, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, HIDROKSIPROPILTRIMONIUM CHLORIDE, SODIUM XYLENESULFONATE PERFUME, SODIUM CHLORIDE, GLYCERIN, LINALOOL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, METILIZOTIAZOLINON, HEXYL CINNAMIC, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, LEMON, SODIUM, POLINAFTALENSULFONAT, MAGNESIUM NITRATE, METILHLOROIZOTIAZOLINON, MAGNESIUM CHLORIDE.

Продуктите на Wash&Go са произведени в Италия. С лансирането на първия шампоан "2 в 1" през 1987г. до днес, марката предлага качествени продукти за грижа за косата, превръщайки се в най-обичаната, подходяща за цялото семейство. Продуктите й са вдъхновени от силата на естествените съставки, създадени са за почистване и третиране на всички типове коса, за да я оставят изключително свежа, лека и обемна.

*Производителят носи отговорност за състава на продукта. Препоръчва се да прочетете списъка със съставки на продукта директно върху опаковката поради възможни промени преди употреба.

Тегло 0.300 кг
Марки

Volume

180 ml

Код: 26134 Категория:

You may also like…

magnifier