0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

ПОДХРАНВАЩ БАЛСАМ ЗА БРАДА MEN`S MASTER PROFESSIONAL, 30МЛ

6.29 лв.

Изчерпан

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

MEN`S MASTER PROFESSIONAL подхранващият балсам за брада в размер от 30мл е ключът към перфектно поддържана и здрава брада. Обогатен с пчелен восък, масла от шеа, кокос, какао, жожоба, рицин, чиа, арган и бадем, този балсам осигурява интензивна хидратация и подхранване на косъма и кожата под него. Ароматът на свежа лимонена трева е освежаващ и енергизиращ, оставяйки ви с чувство на свежест и бодрост през целия ден.

Марки

Код: 43906 Категория:

MEN`S MASTER PROFESSIONAL подхранващият балсам за брада е специално разработен, за да удовлетвори нуждите на съвременния мъж, който грижи за външния си вид и външен вид на брадата си. Формулата на балсама е обогатена с редица ценни масла и пчелен восък, които действат синергично, за да хидратират, омекотят и подхранят както косъма, така и кожата под брадата.

Леката текстура на балсама позволява лесно и равномерно нанасяне, като се абсорбира бързо и не оставя мазни следи. Освен това, ароматът на лимонена трева осигурява приятно усещане за свежест и енергия.

Начин на употреба: Нанесете желаното количество балсам върху дланите си и разтрийте го между дланите. Подравнете и масажирайте балсама в брадата и кожата под нея, като се фокусирате върху корените и краищата. За най-добри резултати, използвайте балсама редовно, както сутрин, така и вечер, или при необходимост през деня.

Активни съставки: пчелен восък, масла от шеа, кокос, какао, жожоба, рицин, чиа, арган и бадем

You may also like…

magnifier