0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

Условия за ползване

Общи условия за ползване

   Общите условия уреждат взаимоотношенията между "КЕЙМАКС" ООД (наричан по-долу kmax.bg) от една страна и потребителите на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн kmax.bg (наричан за краткост сайт). Тези условия обвързват всички потребители, които с натискането на всеки един обект, линк или бутон, разположен на страниците на kmax.bg (с изключение на линка към настоящите "Общи условия") се съгласяват, изцяло приемат и се задължават да спазват тези "Общи условия". Интернет сайта https://kmax.bg/ е част от "КЕЙМАКС" ООД. "КЕЙМАКС" ООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, Булстат №147231342; ДДС №BG147231342 със седалище и адрес на управление: гр.Бургас 8000 ж.к.Меден рудник бл.436,вх.1

РЕГИСТРАЦИЯ:

   Можете да поръчате от kmax.bg като гост или като регистриран потребител. За да се регистрирате трябва да изберете уникално потребителско име и парола, както и да посочите адрес за доставка, име и фамилия, e-mail, телефон(и) за връзка, при което Вашите данни ще бъдат запаметени в нашата система. След успешна регистрация и съхраняване на Вашите данни в системата, при всяка нова поръчка Вие ще имате възможност да промените адреса за доставка и личните си данни, както и да посочите Ваш представител, който да приеме поръчката, ако това е необходимо. С натискането на бутона "Поръчай", Вие правите електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което потвърждавате, че сте запознат и приемате настоящите условия.

Защита на личните данни:

   Личните данни които предоставяте на kmax.bg ще бъдат използвани единствено и само във връзка в обслужването Ви като клиент – за обработка и доставка на поръчката, осъществяването на връзка с Вас и доставяне на информация под формата на информационен бюлетин (абонаментът за който можете да отмените по всяко време). kmax.bg Ви гарантира че личните Ви данни няма да бъдат предоставяни на трети лица или изпозлвани за цели различни от по-горе упоменатите.

ПОРЪЧКА:

   Можете да поръчате от kmax.bg по всяко удобно за вас време, включително в събота и неделя и официални празници. При финализиране на Вашата поръчка имате възможност да прегледате продуктите които сте избрали както и информацията за доставка и връзка с Вас – и при нужда да направите корекции. Ще бъдете уведомени чрез имейл или обаждане на посочения от Вас телефон за получаването, потвърждаването и изпращането на Вашата поръчка.

ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА :

    Крайната дължима сума представлява сбор от всички отделни продукти които сте поръчали, плюс цената за доставка. Всички цени на артикулите са с включен данък ДДС 20%.

ПЛАЩАНЕ НА ПОРЪЧКАТА:

   Наложен платеж (при получаване на стоката) – плащате цялата дължима сума на куриера при получаване на поръчката.

СПОРОВЕ И ЖАЛБИ:

   За всякакви въпроси, неуредени в тези Общи Условия и допълнителни питания може да се свържете с нас на посочения имейл/телефон за връзка.

magnifier