0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

Аксесоари за коса

 • Гъба за кок, черна

  Гъба за кок, черна 1 бр

  1.90 лв.
 • Щипка за коса Alora, черна 1 бр

  Щипка за коса Alora, шнола, черна 1 бр

  1.80 лв.

Аксесоари за коса са разнообразни продукти и предмети, които се използват за украса, закрепване или оформяне на косата. Те могат да бъдат функционални или декоративни и идват в различни форми, размери и материали. Ето някои от видовете аксесоари за коса, както и техните детайлни описания:

 1. Клипсове за коса: Клипсовете за коса са малки, обикновено пластмасови или метални приспособления, които служат за закрепване на прекъснати коси или за създаване на различни прически. Те могат да бъдат обикновени, с декорации като цветя, перли или камъни, или да имат специални функции като поддържане на плитки или покриване на челото.
 2. Еластични ластици: Тези меки ластици се използват за събиране и закрепване на косата в определени позиции като опашки, коки или плитки. Те са обикновено изработени от еластичен материал и се предлагат в различни цветове и дизайни.
 3. Обици за коса: Обиците за коса са декоративни аксесоари, които се използват, за да придадат стил и индивидуалност на прическата. Те могат да бъдат във формата на цветя, животни, перли, камъни и други украси.
 4. Обици с връзки и ленти: Това са аксесоари, които се прикрепят към косата с помощта на връзки, ленти или панделки. Те могат да бъдат изработени от различни материали като плат, дантела или кожа.
 5. Шноли и щипки за коса: Шнолите и щипките за коса са обикновено по-големи аксесоари, използвани за създаване на сложни прически, като плитки, коки или филигранни орнаменти. Те са изработени от метал или пластмаса и могат да бъдат декорирани с различни елементи.
 6. Диадеми и корони: Диадемите и короните са кръгли или полукръгли обици, които се носят около главата. Те са често изработени от метал, пластмаса или декоративни материали като камъни, перли и кристали. Диадемите и короните се използват за специални събития и остават популярни сватбени аксесоари.
 7. Клипсове с панделки: Тези аксесоари комбинират пластмасови или метални клипсове с пришити панделки или платени украси. Те могат да се използват за закрепване на прическата или като декорация.
 8. Превръзки за глава: Превръзките за глава са дълги или широки ленти, които се носят около главата. Те могат да бъдат изработени от плат, дантела, кожа или други материали и могат да се носят по различни начини за стилна прическа.
 9. Плитки и спирали за коса: Тези аксесоари се използват за създаване на плитки или спирални прически. Те се поставят върху вече оформената прическа, за да я закрепят и украсят.
 10. Камъни и украшения за коса: Това са различни украшения, които се поставят в косата, като камъни, кристали, мъниста или перли. Те могат да бъдат закрепени на косата чрез клипсове или други методи.
magnifier