0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

Крем за тяло GARNIER body superfood с авокадо и омега 6 за суха кожа за жени, 380мл

11.19 лв.

3 налични

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

Подхранващи крем за тяло Garnier Body Superfood 48h Nourishing Cream Avocado Oil + Omega 6 е предназначен за суха и много суха кожа, която богато хидратира и успокоява, като й осигурява до 48 часа хидратация. Маслото от авокадо спомага за регенерирането на кожата, успокоява раздразнението от прекомерна сухота, има антиоксидантно действие, омекотява , а омега 6 мастна киселина укрепва кожната защита.

 

 

Марки

Volume

380 ml

Код: 45496 Категория:

Начин на употреба: Ежедневно се нанася с масажни движения върху почистена кожа. Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина и източници на топлина. Пазете далеч от деца. Не използвайте след изтичане срока на годност.

Garnier e козметичен бранд на френската компания L'Oréal, специализиран в продукти за грижа за косата и кожата. Създадена през 1904 г. като „Лаборатоар Гарние“ и придобита от <strong>L'Oréal</strong> през 70-те години на миналия век, Garnier се предлага като луксозна марка козметични продукти в редица държави по света, като специфичната продуктова гама е таргетирана към различни видове кожа и коса. Стреми се се към производството на висококачествени и безопасни продукти. През 1987 г. компанията започва да използва само естествени съставки при разработването на козметика, разчитайки на най-новите научни постижения.

*Производителят носи отговорност за състава на продукта. Препоръчва се да прочетете списъка със съставки на продукта директно върху опаковката поради възможни промени преди употреба.

You may also like…

magnifier