0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

Део стик гел GILLETTE против изпотяване с алое, 70мл

7.29 лв.

7 налични

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

Део стик гелът за мъже против изпотяване Gillette Aloe Antiperspirant Gel осигурява 48-часова защита, като предпазва от неприятна миризма и влага. Обогатен е с екстракт от алое вера и има успокояващ и хидратиращ ефект върху кожата. Жилет Алое Антиперспирант гел притежава прозрачна консистенция, която веднага попива в кожата, не оставия следи и има приятен свеж аромат. Дерматологично тестван продукт.

Тегло 0.110 кг
Марки

Volume

70 ml

Начин на употреба: Нанесете върху подмишниците си за дълготрайна защита. Без изплакване. Продуктът е само за външна употреба. Пазете далеч от деца. Съхранявайте на място далеч от пряка слънчева светлина и източници на топлина.

Състав:Aqua, Aluminum Zirconium Octachlorohydrex Gly, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Propylene Glycol, Calciumchloride, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Parfum, Limonene, Aloe Barbadensis Leaf Juice

*Производителят носи отговорност за състава на продукта. Препоръчва се да прочетете списъка със съставки на продукта директно върху опаковката поради възможни промени преди употреба.

Gillette е американска марка безопасни бръсначи и други продукти за лична хигиена , включително консумативи за бръснене, която в продължение на 121 години не спира да търси иновативни решения и да се грижи за кожата на мъжете. Вдъхновена от миналото, но с технологията на бъдещето, мяарката е събрала в себе си многогодишен опит. От класическата самобръсначка с ножче през електрически тримери, измивни шампоани, балсами и олио за брада, Gillette е символ и грижа за всички мъже независимо от стила им. Всеки мъж заслужава чиста и свежа кожа, придружена от мека, гладка и добре поддържана брада.

 

You may also like…

magnifier