0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

Хидратиращ заглаждащ крем HAIR COMPANY INIMITABLE STYLE NO FRIZZ CREAM, 200мл

25.50 лв.

Изчерпан

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

Хидратиращ крем Inimitable Style No Frizz Cream за ненадмината мекота и гладкост на косата. Омекотява, изправя, подхранва и премахва фризиращия ефект. Съдържащият се Luminescine носи блясък на косата поради свойството си да засилва слънчевите лъчи и му придава супер гладък и сияен ефект.

 

Тегло 0.300 кг
Марки

Начин на употреба: Нанесете крема върху влажна коса, разпределете и подсушете косата.

Съдържа: Aqua, Myristyl alcohol, VP/VA copolymer, Cetrimonium chloride, Phenoxyethanol, Parfum [Fragrance], Amodimethicone, Imidazolidinyl urea, Polyquaternium-11, Glycerin, Ethylhexylglycerin, Linalool, Trideceth-10, Limonene, Hydroxypropyltrimonium hydrolyzed corn starch, Benzophenone-4, Coumarin, Hydrolyzed Verbascum Thapsus Flower, Citronellol, Geraniol, Benzyl alcohol

Hair Company е италианска компания, която произвежда професионални продукти за коса, което я прави идеалния партньор за салони, на които гарантира авангардни и високоефективни продукти. В лабораториите за научноизследователска и развойна дейност нейните специалисти замислят и създават широка гама от професионални продукти, за да отговорят най-добре на нуждите на всички фризьори. Продукти на компанията са резултат от непрекъснато изследване в лаборатории и са предназначени само за професионалните фризьори. Качество на продуктите се радва на световно признание. Професионални технолози разработват уникални електронни инструменти за анализ и третиране на косата, базирани на най-модерните технологии, за да предложат  изключителни  продукти.

*Производителят носи отговорност за състава на продукта. Препоръчва се да прочетете списъка със съставки на продукта директно върху опаковката поради възможни промени преди употреба.

You may also like…

magnifier