0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

Крем за коса Hair Company Inimitable Style Illuminating Cream за подхранване, стилизиране и блясък, 250мл

31.99 лв.

2 налични

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

Hair company Inimitable style illuminating cream е един невероятен продукт за стилизиране, подхранване и блясък, който разкрива цялостната красота на косата. прониква в дълбочина и укрепва косъма. улеснява разресването и оформянето на косата. Осигурява допълнителна мекота и копринена гладкост.
Иновативната формула, съдържаща luminescina - патентована съставка от ново поколение, която абсорбира вредните UV лъчи и ги трансформира в нов източник на светлина, въздейства на свободните радикали и забавя стареенето. по този начин се отразяват повече слънчевите лъчи, подобрява се блясъка на косата и яркостта на цвета.

Тегло 0.400 кг
Марки

Код: 46053 Категория:

Начин на употреба: След като сте измили добре косатеа и сте я подсушили с кърпа - нанесете по цялата коса необходимото количество от продукта и разрешете за да разнесете добре. Без да изплаквате пристъпете към желаното стилизиране.

Състав:
Aqua [Water], Myristyl alcohol, Quaternium-80, Cyclopentasiloxane, Cetrimonium chloride, Phenoxyethanol, Amodimethicone, Parfum [Fragrance], Imidazolidinyl urea, Dimethiconol, Glycerin, Ethylhexylglycerin, Trideceth-10, Linalool, Benzophenone-4, Citric acid, Hydrolyzed Verbascum Thapsus Flower, Limonene, Coumarin, Citronellol, Geraniol, Benzyl alcohol

Hair Company е италианска компания, която произвежда професионални продукти за коса, което я прави идеалния партньор за салони, на които гарантира авангардни и високоефективни продукти. В лабораториите за научноизследователска и развойна дейност нейните специалисти замислят и създават широка гама от професионални продукти, за да отговорят най-добре на нуждите на всички фризьори. Продукти на компанията са резултат от непрекъснато изследване в лаборатории и са предназначени само за професионалните фризьори. Качество на продуктите се радва на световно признание. Професионални технолози разработват уникални електронни инструменти за анализ и третиране на косата, базирани на най-модерните технологии, за да предложат  изключителни  продукти.

You may also like…

magnifier