0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

ПАНТЕН 3 МИН.Б-М 200МЛ

8.99 лв.

3 налични

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

 

 

Pantene Repair & Protect 3 Minute Miracle Балсам за възстановяване на косата 200 мл представлява балсам, който регенерира и подхранва суха и увредена коса. Той може да се използва като ежедневна грижа и така са предпазва косата от дехидратация и увреждане. Pantene Repair & Protect 3 Minute Miracle Балсам за възстановяване на косата 200 мл съдържа пантенол, който допринася за стимулиране на растежа на косата и предпазва от цъфтеж краищата й. Използването му улеснява разрестването на косата и я оставя мека и копринена на допир.

 

Създадена през 1945 г., "Pantene" стартира като част от швейцарската фармацевтична компания "Hoffman-LaRoche". За появата на продуктите за коса, основна роля има една съставка Пантенол, която се установява, че има способността да подобри здравето, еластичността и хидратацията на косата. Вдъхновен от тези качества на пантенола, екипът на "Hoffman-LaRoche" решава да го използва в състава на новите си продукти. Всъщност специалистите са очаровани дотолкова, че дори използват името на съставката и за създаването на името "Pantene". Всичко се променя в началото на 1985 г., когато марката става част от американската компания "Procter & Gamble" и започва да се движи стремглаво към големия успех. По това време компанията вече има лидерски позиции в световен мащаб, които притежава и до днес. Благодарение на това "Pantene" бързо придобива огромна популярност и продуктите от гамата стават достъпни за жените навсякъде. Северна Америка, Австралия, Централна и Източна Европа, Близкият изток, Северна Африка, Латинска Америка и Азия - в началото на 90-те "Pantene" вече е популярна марка в целия свят.

 

Procter & Gamble е американска компания, която е сред най-големите производители на потребителски стоки в света. Тя предлага на пазара повече от 300 продукта в над 180 държави по целия свят.

 

 

 

 

Марки

Код: 39270 Категория:

You may also like…

magnifier