Марки
Copyright © 2020. All Rights Reserved

Активният въглен-магнит за замърсяванията

10 февруари 2019
Активният въглен-магнит за замърсяванията

 Активният въглен притежава уникалното свойство да абсорбира замърсяванията, което е много ефективно при почистване на кожата, третиране на акне, премахване на омазняването и миризмите. Познат с детоксикиращите си и енергизиращи свойства, активният въглен се използва активно в маските за лице и почистващите продукти.

-Как е направен

 Активният въглен е направен от нагрято дърво, кокосови черупки или други материали богати на въглерод, изложени на изключително висока температура и след това изложени на голямо количество кислород.

-Как действа

 Повърхността на активният въглен има значителни абсорбиращи свойства. За да си го обясним по-добре можем да си го представим като гъба. Ако гъбата е абсорбираща, тя поглъща молекулите. Малко количество активен въглен може да абсорбира голямо количество химикали, токсини и замърсявания.

ГРИЖА ЗА КОСАТА

Кои са основните типове продукти, свързани с грижа за косата? Правилната грижа за косата е тази, която се извършва ежедневно. Без редовни грижи, внимание и отговорност, няма как косата ви да запази своя блясък и здравословен вид. Неизменна част от редовната грижа за косата са козметичните продукти, които използвате. Най-важните сред тях са шампоани, балсами, маски, продукти за термозащита и т.н. В следващите редове ще разберете малко повече за всеки един от споменатите типове продукти, както и за тяхната роля и значение във връзка с ефективната грижа за косата:

прочети още
ГОРЕЩАТА ИСТОРИЯ НА СТУДЕНО ПРЕСОВАНИТЕ МАСЛА

При студеното пресоване на маслата се запазват техните естествени цветове и аромати,както и всички важни хранителни вещества,антиоксиданти,здравословни мастни киселини и витамини,като A,B,C и E.

прочети още
ЛЕГЕНДА ЗА АРГАНА

Аргановото масло, наричано „Течното злато на Мароко“, се добива от непознатото у нас арганово дърво, което расте само на две места по целия свят – Мароко и Мексико. В Мексико плодовете му не се използват, докато в Мароко е широко разпространено. Дървото се смята за неофициален тотем, който символизира независимия и мистериозен дух на страната.

прочети още
ДА ЖИВЕЕШ В ГРАДА

Жените в своите 30 години: -СИЛНИ -УВЕРЕНИ -ТЪРСЕЩИ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА БАЛАНС -ХАРЕСВАТ ГРАДСКАТА СРЕДА: търсят начин да постигнат баланс в кариерата и личния живот след работа. Те обикалят фитнес залите, магазините, обичат да изпробват нови неща, срещат се с приятели, флиртуват... За тях градът е център на енергия и живот. Всичко в ежедневието изисква енергия. Въпреки, че градът ни дава много, този начин на живот не се отразява добре на кожата ни: прах, замърсяване, недоспиване, стрес, стареене. Но тъй като те обичат градския ритъм, непрекъснато търсят начин да възвърнат енергията на кожата си.

прочети още