0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

Крем боя за коса Lorvenn BEAUTY COLOR 70мл

13.00 лв.

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

Трайните бои за коса Beauty Colour имат усъвършенствана формула, базирана на висококачествени съставки. Всеки продукт Beauty Colour предлага издръжливост, стабилност, еднородност и консистенция на цвета на вашата коса. Beauty Color на Lorvenn е предназначена да заздрави косата ви, да я направи по-еластична и да й придаде по-голям обем. Неговият обновен състав от кератин, органичен зехтин и витамин С позволява по-голям контрол и прави косата по-гладка за работа и по-копринена на допир. Богат на противовъзпалителни свойства, той се понася по-добре от кожата на главата и мирише много слабо на амоняк. Изберете един от 140-те нюанса на боите Beauty Colour и създайте свой собствен цвят днес.

Не включва оксидант!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Крем боя за коса Lorvenn BEAUTY COLOR 70мл“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Код: 1007 Категория:

Начин на упоотреба:Не мийте косата си преди боядисване. Винаги използвайте защитни ръкавици. Използвайте купа (НЕ метална) или пластмасов шейкър, за да приготвите сместа. Не използвайте метални прибори.

1. КАК ДА ПРИГОТВИТЕ СМЕСТА:
a) Нюанси: NATURAL, BEIGE - DORE, COPPER - ACAJOU - RED, CHOCOLATE - BROWN, SUPREME REDS се приготвят в съотношение 1+1, например 50ml Beauty color + 50ml Oxycreme емулсия
b) SUPER BLONDS: Нюансите Super Blonds се приготвят в съотношение 1+2, например 50ml Beauty color super blond + 100 ml Oxycreme емулсия. За светла коса-основни тонове или когато не желаете максимално обезцветяване, е препоръчителна употребата на оксидираща емулсия 30V (9%). За много тънка или изтощена коса, също се препоръчва оксидант 30V (9%).
c) БОЯДИСВАНЕ НА БЕЛИ КОСИ: Beauty color осигурява 100% покритие на бели коси. Ако белите коси са повече от 40%, е необходимо да се добави естествен нюанс (1-10). 40-60% бели коси: смесете цвета, който желаете с естествен нюанс в съотношение 2 части Beauty Color нюанс по избор + 1 част естествен нюанс, например, Beauty color 50ml Nr. 7.74 + 25ml Nr. 7 (естествен нюанс). За 60-100% бели коси: смесете цвета, който желаете, с естествен нюанс в съотношение 1 част Beauty Color нюанс по избор + 1 част естествен нюанс, например Beauty color 50ml Nr. 7.74 + 50ml (естествен нюанс). При нюанси SUPREME RED съотношението се запазва 2 части Beauty Color нюанс по избор + 1 част естествен нюанс, например, Beauty color 50ml Nr.6,60 + 25ml Nr. 6 (естествен нюанс).

2. НАНАСЯНЕ: Използвайте сместа за боядисване, веднага след смесване.

Пазете очите си. Пазете облеклото си. Употребявайте само препоръчаните оксидиращи кремове. Спазвайте изложените съотношения. При напредване на времето на престояване сместа в съда променя цвета си. Не се безпокойте, няма да има последствие върху резултата от боядисването.

2.1. ЦЯЛОСТНО ПРИЛОЖЕНИЕ при същия или по-тъмен тон. Нанасяйте сместа за боядисване равномерно на цялата коса, като започнете от корените към краищата, разделяйки косата на кичури. Време за изчакване: 30-40 минути.

2.2 ЦЯЛОСТНО ПРИЛОЖЕНИЕ при по-светъл тон или изсветляване:
Стъпка 1: Започнете на около 2 см от корена и нанесете боята по дължината и краищата на косата. Време за изчакване: за всички нюанси: 30-40 минути / за Super Blonds & Supreme Reds: 50 минути.
За по-светъл цвят, използвайте окислител с по-висок % окислител по дължината и краищата, отколкото този в корените.

2.3. БОЯДИСВАНЕ НА КОРЕНИТЕ: Нанесете сместа на боята в корените. Започнете от частите, където има повече бяла коса. За по-добро покритие, използвайте достатъчно количество продукт в корените. Време за изчакване: 30-40 минути. Слепоочията и линията около лицето се боядисват накрая, тъй като косата там е деликатна, с тънки корени. Ако изсветлявате косата, започнете от там, където има най-голяма нужда от изсветляване. Трябва да използвате по-голямо количество продукт, отколкото при друго боядисване. Време за изчакване за Super Blonds: 50 минути.

2.4. РАВНОМЕРЕН ЦВЯТ ОТ КОРЕНИТЕ ДО КРАИЩАТА НА КОСАТА
a) I Ако цветът по дължината и краищата е избледнял в лека степен, напръскайте косата с малко вода и нанесете останалата смес по дължината и краищата, 5 минути преди изтичане на времето за престояване.
b) I Ако цветът на косата по дължината и краищата е избледнял в средна степен, използвайте останалата смес след 20 минути време за престояване и оставете на косата за 10-20 минути.
c) Ако цветът на косата по дължината и по краищата е избледнял в голяма степен, нанесете боята в корените и веднага след това по дължината и краищата на косата. За време за изчакване вижте боядисване на корените. d) Ако краищата на косата са много изтощени и имат тенденция към „изтласкване” на цвета, използвайте желания нюанс в корените и след това добавете в сместа 5мл хладка вода и около 2.5гр. топъл нюанс (.3,.4,.5,.6) на същото равнище на тона или 1 тон по-тъмно. Масажирайте добре. Време за изчакване: 30-40 минути.

2.5. НАНАСЯНЕ НА ОСНОВИ-МИКСТОНОВЕ: Това са нюансите, които ни помагат да подсилим нюанса при боядисване, да неутрализираме или да коригираме нежелани нюанси или случайни грешки. Съотношението при смесване зависи от тона на основния нюанс, който искаме да използваме. Колкото по-светъл е основният нюанс, толкова по-малко количество микс тон използваме. Започвайки от нюансите с по-тъмен цвят (тон 2), използваме около 9 гр. МИКСТОНОВЕ при 50 гр. боя. Колкото по-светли са нюансите, количеството се намалява с ½ до 1 гр. на нюанс, в зависимост от резултата, който желаем да постигнем.

3. ИЗПЛАКВАНЕ и ГРИЖА след боядисване: Когато приключи времето за престояване, сложете ръкавици за еднократна употреба. Масажирайте добре с малко топла вода, изплакнете косата с обилно количество вода, докато водата започне да тече чиста. Измийте косата със специалния неутрализиращ шампоан COLORFIX за запечатване на цвета, а след това използвайте неутрализиращ балсам COLORFIX с екстракт от зелен чай и копринени протеини.

Състав: Фенилендиамини(Толуендиамини), Резоцинол, Фенилендиамини, Амоняк

Lorvenn Paris е френска марка за професионална козметика за коса, основана през 1982 година. Тя е известна със своите иновативни продукти и решения за косата, които са създадени да предоставят високо качество и професионални резултати. Марката Lorvenn Paris предлага широка гама от продукти за боядисване на коса, като бои, тонери и осветлители. Техните продукти са разработени с висококачествени съставки, които осигуряват наситен цвят, блясък и дълготрайност. Освен продуктите за боядисване на косата, Lorvenn Paris предлага и грижа за косата, включително шампоани, балсами, маски и специализирани продукти за различни видове коса и нужди. Техните продукти са създадени, за да хидратират, подхранват и възстановяват косата, като същевременно запазват здравето и естествената й красота. Lorvenn Paris се стреми да предоставя на професионалистите в индустрията на красотата висококачествени продукти, които са иновативни и лесни за употреба. Техните продукти са насочени към салони за красота и професионални стилисти, които ценят високото качество и перфектните резултати.

You may also like…

magnifier