Въстановяващ шампоан с Арганово масло Spa Master Professional - ARGANIC Line Професионални продукти за домашна употреба 250мл.

  • Марка: Regal

ПОКАЗАНИЯ ЗА ПРИЛАГАНЕ

   За много повредени, порести, накъсващи се коси от всеки тип (тънка, нормална и твърда) и от всякакъв вид увреждания: химическа обработка или неблагоприятни фактори на въздействие (слънце, сешоар и др.).

ХАРАКТЕРИСТИКИ

   Нежно почиства, възстановява повредената структура, изглажда повърхността, а така също и прониква в косъма. Придава блясък, подхранва и укрепва косъмните фоликули. Успокоява, подходящ за чувствителна кожа.

СПИСЪК НА АКТИВНИ СЪСТАВКИ

   Високата концентрация на арганово масло, Рanthenol и витамин РР прониква във вътрешната структура на косъма, като спомага за укрепване на корените. Подхранва, възстановява, придава блясък и еластичност на косата.

   1)Арганово масло (Argania Spinosa kernel oil) – богат на токофероли, каротеноиди, незаменими и ненаситени мастни киселини. Маслото на арганово дърво овлажнява косата по цялата й дължина, предотвратява появата на накъсани краища. Като резултата косите стават меки, послушни и копринени.

   2) Пантенол (Panthenol) – компонент, който овлажнява кожата и косата. Прониква в кутикулата на косъма, придава блясък, спомага за гъвкавостта и еластичността на косата. В същото време успокоява, премахва раздразнението от кожата на главата.

   3)Витамин РР – улавя свободните радикали и забавя процеса на стареене на косъма. ПРИЛАГАНЕ И ДОЗИРАНЕ 3-5 мл се разреждат с вода и се разпенват, след което пяната се нанася в зоната на корените, извършва се хигиенично измиване. Пяната се нанася повторно и се разпределя по цялата дължина, оставя се за 1-2 минути за подсилване на възстановяващия ефект.

3,29 лв.