0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

Лосион за след бръснене ADIDAS MEN UEFA STAR, афтършейв 100мл

9.90 лв.

1 налични

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

АДИДАС MEN UEFA STAR After Shave Lotion е продукт, предназначен за употреба след бръснене. Този лосион е част от серията UEFA STAR на Адидас, която е вдъхновена от футбола и пресъздава енергията и духа на играта. Предлага освежаваща и успокояваща грижа за кожата след бръснене. Той е създаден, за да възстанови и подхранва кожата, като я оставя мека, хидратирана и с приятен аромат. Лосионът се абсорбира бързо, без да оставя мазен или лепкав слой. Характеристиките и ароматът на ADIDAS MEN UEFA STAR After Shave Lotion са специално разработени, за да съчетаят свежестта и енергията на футбола с добрата грижа за кожата. Може да очаквате комбинация от свежи цитрусови нотки, пикантни акценти и дървесни или амброви нюанси.

Марки

Volume

100 ml

Връхните нотки:доматен лист, мандарина, бергамот и кардамон;
Средните нотки: лавандула, черен пипер и роза;
Базовите нотки: кедър от Вирджиния и пачули

Начин на употреба: След приключване на бръсненето, изплакнете лицето с хладка вода, за да отстраните остатъците от сапун или крем за бръснене. Изсушете кожатакато потупайте лицето с мека кърпа или хартиена кърпа, без да триете силно, за да изсушите кожата. Нанесете лосиона- вземете малко количество лосион в ръката си, разнесете го равномерно по лицето и шията, като масажирате нежно. Избягвайте областта около очите. Позволете на лосиона да се абсорбира, оставете лосиона да се абсорбира в кожата, без да изплаквате лицето след нанасяне. При нужда, изчакайте няколко минути, преди да продължите със следващите стъпки на грижа за кожата или приложението на други продукти.

Марка Adidas е един от световните лидери в областта на спортната мода и аксесоари, но е ключов фактор и в областта на козметиката.  Защото спортното преживяване не завършва с тренировката, то продължава и в банята. Със серията грижа за тялото световноизвестната спортна компания отговаря на уникалните нужди на активните мъже и жени. Продуктите са специално съобразени с нуждите на физически активните хора, които гарантират ободряваща свежест и дълготраен аромат.

You may also like…

magnifier