0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

Мъжки парфюм Bvlgari Man EDT,100 мл

89.90 лв.

Изчерпан

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

Bvlgari Man е вдъхновяващо съчетание на дървесно-ориенталски нюанси, предназначено да подчертае индивидуалността и стилa на съвременния мъж.

Марки

Код: 39959 Категория:

Bvlgari Man съчетава невероятна композиция от връхни, средни и основни нотки, които образуват хармонично сблъсък на ароматни елементи. Връхните нотки представляват игрива смес от виолетови листа, бергамот, сочна круша и екзотичен лотос. Тези нюанси обещават свежест и жизненост от самото начало.

Средните нотки се открояват със земната топлина на сандалово дърво, мистичната аура на тамян и уютната нежност на кашмир. Тази чувствена комбинация превръща аромата в изразителен и мъжествен пътеки.

Основата на Bvlgari Man е обогатена с виртуозния шлейф на кехлибар, дълбокия мускус, сладката нотка на мед и ветивер, който придава дълготраен и запомнящ се завършек. Този парфюм не само оставя след себе си приятен аромат, но и подчертава самочувствието и индивидуалността на носещия го.

Начин на Употреба: Нанесете Bvlgari Man на чиста кожа на врата и запушалките на китките. За по-дълготраен ефект, нанесете върху хидратирана кожа след душ. Препоръчително е да се избягва пръскането върху облеклото, за да се избегне повреда на текстила.

Състав:

  • Връхни нотки: виолетови листа, бергамот, круша, лотос.
  • Средни нотки: сандалово дърво, тамян, кашмир.
  • Основа: кехлибар, мускус, мед, ветивер.

Bvlgari Man - изборът за мъже, които ценят класа, сила и неповторим стил.

You may also like…

magnifier