0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

Дамска парфюмна вода BURBERRY WEEKEND, EDP тестер 100мл

63.00 лв.

Изчерпан

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

Burberry Weekend, лансиран през 1998 г. от Burberry, е аромат, който превъзхожда времето със своята елегантност. Този парфюм не е просто аромат, а истинска приказка за свежест и красота, която предизвиква усещане за спокойствие и отмора.

Марки

Код: 34464 Категория:

Burberry Weekend представлява елегантна симфония от цветни нотки, които разцъфтяват с живот и свежест. Връхните нотки образуват искрящ коктейл от цитруси и зеленина, който придава лекота и блясък на аромата. В сърцевината, зюмбюл, циклама, мандарина, ирис и роза съчетават своите аромати, предоставяйки изключително цветно изживяване. Базовите нотки от кедър, сандал и мускус подчертават финалната нота с дълбоко ухание на изтънченост.

Състав:

  • Връхни нотки: Искрящ коктейл от цитруси и зеленина.
  • Средни нотки: Зюмбюл, циклама, мандарина, ирис, роза.
  • Основни нотки: Кедър, сандал, мускус.

Burberry Weekend е повод за отпускане и наслаждаване на красотата на живота. Опакован в чиста и изчистена бутилка, този аромат не само вдъхновява чувства, но и подчертава елегантността във всяка дама.

Начин на употреба: Нанесете Burberry Weekend на чистата кожа на врат, китките или областта зад ушите. Почувствайте свежестта и изтънчеността, която този парфюм предлага, и се насладете на уикенда си със стил и лукс.

You may also like…

magnifier