0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

Оцветяващ спрей за коса Delia CAMELEO Spray & Go Hair Spray , виолетов, розов, сребро

5.85 лв.

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

Оцветяващият спрей е идеалният начин да придадете на вашата коса живот и индивидуалност. Създайте впечатление с интензивни нюанси, които се изразяват с лекота. Иновативната SPRAY & GO формула ви позволява да приложите цвета бързо и лесно - просто напръскайте по избрани кичури, подсушете и сте готови за деня.

Delia CAMELEO Spray

Pink, Silver, Violet

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Оцветяващ спрей за коса Delia CAMELEO Spray & Go Hair Spray , виолетов, розов, сребро“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Формулата на спрея осигурява цветова интензивност, която продължава до 2-4 измивания, предоставяйки ви възможността да се наслаждавате на новия си цвят без дълготрайни ангажименти. Богат на D-пантенол, продуктът съчетава стил с грижа за косата, като подхранва и укрепва влакната.

Преизпълнете косата си със свежест и живот, избирате спрея за коса в лилаво. Той е подходящ както за руса, така и за сива коса, като ви дава възможност да създадете уникален и смел стайлинг.

Начин на употреба:
Преди употреба разклатете добре спрея.
Носете защитни ръкавици, за да предотвратите оцветяване на ръцете.
Напръскайте оцветяващия спрей върху избраните кичури на влажна или суха коса.
За по-интензивен цвят, нанесете повече спрей.
Разрешете косата с гребен, за да разпределите цвета равномерно.
Изчакайте, докато косата се изсуши сама или използвайте сешоар.
Цветовата интензивност ще се увеличи с повече нанасяния.

Състав: Aqua, Alcohol Denat., Glycerin, Propylene Glycol, Parfum, Panthenol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Cetrimonium Chloride, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Basic Blue 99, Linalool, Basic Red 51, Limonene, Hexyl Cinnamal, Aminomethyl Propanol, Citric Acid, Geraniol, Citral.

Delia е утвърден бранд в областта на козметиката, предлагащ широка гама от продукти, насочени към индивидуалните нужди на клиентите за красота и грижа за кожата. С дългогодишен опит и присъствие на пазара, Delia представлява символ на качество, иновации и надеждност.
Качество и Надеждност: Delia се гордее със стриктно съблюдаване на най-високите стандарти за качество. Всеки продукт е създаден с внимание към детайла, използвайки най-добрите съставки и технологии.
Широка Гама от Продукти: От бои за коса и продукти за грижа за кожата до специализирани средства за красота, Delia предлага разнообразие, което отговаря на различните нужди и предпочитания на клиентите. Независимо дали търсите иновативни цветове за косата си, ефективни средства за грижа за кожата или професионални продукти за грим, Delia има отговор на всеки запитване.
Иновации и Технологии: Delia е водещ във внедряването на новаторски технологии и подходи в козметичната индустрия. Нейните експерти постоянно работят върху създаването на продукти, които са в съответствие с последните тенденции и иновации, за да осигурят на клиентите ни най-доброто в света на красотата.
Грижа за Клиентите: Delia не само предлага продукти, но и гарантира професионална подкрепа и грижа за клиентите си. Ние сме тук, за да ви насочим, отговорим на вашите въпроси и ви помогнем да изберете най-подходящите продукти за вашия уникален стил и нужди.
С Delia получавате повече от продукти за красота - получавате партньорство, което цени вашата уникалност и се стреми да ви предостави най-доброто в сферата на козметиката и грижата за кожата.

You may also like…

magnifier