0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

ОЦВЕТЯВАЩА СРЕБЪРНА МАСКА ЗА КОСА Stop yellow BLOND TIME N 5, 200мл

3.89 лв.

2 налични

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

Тази маска е подходяща за жени с изрусена или много светло руса коса.
С BLOND TIME Оцветяваща Сребърна Маска с обем 200мл имате възможността да предотвратите нежеланите жълтеникави оттенъци в косата си. Тази специално разработена маска съдържа активни съставки, които не само помагат да се избегнат жълтеникавите оттенъци, но и осигуряват на косата интензивен и блестящ сребърен блясък.

Предимства:
Предотвратява жълтеникави оттенъци
Поддържа интензивен сребърен блясък
Осигурява стилен и дълготраен цвят

Марки

Обем

200 ml

Специално проектирана за руса коса, избелена или естествена, с формула, базирана на 4Plex система, която предлага 4 предимства: неутрализира нежеланите тонове на жълто (Blond Revolution), ремонтира косата с кератин и екстракт от коприна (Anti-Break ), възстановете косата и й придайте ефект на кадифе (Velvet Effect) и я оставете пълна с блясък, със сребрист оттенък (Shine Plex). Помага за поддържане на сребристо руси тонове между 2 боядисвания.

Нанасяне: нанася се равномерно върху чиста и влажна коса, носейки защитни ръкавици. Времето за работа зависи от желания резултат: за светъл нюанс - 3-5 минути; за неутрализиране на жълтото - 10 минути; за интензивен нюанс - до 30 минути; за много лека или повредена коса - максимум 5 минути. След като изтече времето за действие, изплакнете обилно с вода.

Кoзметична компания RosaImpex е основана през 1991 година като първата частна компания в България производител на козметика. РОЗАИМПЕКС ООД търпи успешно развитие вече 25 години, за да се превърне днес във водещ Български производител на козметични продукти. Предлага максимално богат избор от козметични продукти - боя за коса, кремове за лице, ръце и тяло, специална козметика за мъже и СПА продукти на най-конкурентни цени. Нейната основна мисия е да разпространява качествената българска козметика по света!

You may also like…

magnifier