0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

Крем сапун Dove Pampering Shea Butter за ръце и тяло с масло от ший и ванилия, 90 гр

1.79 лв.

37 налични

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

Със своя топъл аромат на масло от ший и ванилия, крем сапунът Dove е перфектната комбинация от подхранваща грижа и нежно почистване за вашата кожа.

Марки

Код: 29741 Категория:

Крем сапунът Dove с масло от ший и ванилия предлага нежна, но ефективна грижа за вашата кожа. Съдържащ 1/4 овлажняващ крем и меки почистващи средства, той помага за запазване на влажността на кожата, като я прави по-мека, по-гладка и по-здрава на вид. В същото време, крем сапунът Dove не изсушава кожата, както обикновените сапуни, а я подхранва и овлажнява. Изпитайте удоволствието от богатата пяна и топлия аромат на масло от ший и ванилия, който ви обгръща с уют и комфорт по време на всяко ползване. Предлага се в опаковка от 90 грама, удобна за употреба в дома или на път.

Начин на употреба: Намокрете кожата с вода, нанесете крем сапуна Dove върху ръцете или тялото, образувайте пяна и масажирайте нежно. Изплакнете обилно с вода и изсушете кожата с чиста кърпа. За най-добри резултати използвайте редовно.

Състав: Sodium Lauroyl Isethionate, Stearic Acid, Sodium Palmitate, Aqua, Lauric Acid, Sodium Isethionate, Sodium Stearate, Cocamidopropyl Betaine, Parfum, Sodium Palm Kernelate, Butyrospermun Parkii (Shea) Oil, Sodium Chloride, Zinc Oxide, Propylene Glycol, Glycerin, Tetrasodium Edta, Tetrasodium Etidronate, Alumina, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Ci 19140, Ci 15985, Ci 77891.

Със над 17-годишен опит, Dove се поставя като пионер в трансформацията на красотата в източник на увереност. Неговата мисия е да предоставя превъзходна грижа и да ангажира жени  да изпитат красотата по свои условия. Премахва токсични стандарти за красота, подпомагаме бъдещето поколение чрез проекти за самочувствие и се стреми към устойчив и отговорен начин на съществуване, който обича както тях, така и планета. Dove - грижа, която преосмисля стандартите и вдъхновява увереност.

You may also like…

magnifier