0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

Пяна за бръснене GILLETTE Foam, за нормална кожа, 200мл

4.65 лв.

4 налични

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

Представяме ви пяна за бръснене от "Gillette", със своя кремообразна и плътна консистенция, която осигурява комфортно и гладко бръснене.

Марки

Пяната за бръснене от "Gillette" е идеалният партньор за всеки мъж, който желае безупречно бръснене и нежна грижа за кожата си. Нейната кремообразна и плътна текстура лесно разнася косъмчетата, омекотява горния слой на кожата и предпазва от раздразнения и възпаления. Пяната позволява на самобръсначката да се движи плавно и безпроблемно по лицето, а специалните частици в състава ѝ осигуряват гладко плъзгане и предпазват от захващане между остриетата на ножчетата.

Начин на употреба: Преди употреба, навлажнете лицето си с топла вода, за да отворите порите на кожата. Нанесете достатъчно количество пяна върху влажните ръце и разтрийте, докато се образува обилна пяна. Нежно масажирайте пяната върху лицето си и оставете за няколко секунди, за да действа. След това използвайте самобръсначка за гладко и приятно бръснене.

Състав: Aqua, Triethanolamine, Palmitic Acid, Stearic Acid, Butane, Laureth-23, Sodium Lauryl Sulfate, Isobutane, Propane, Parfum, BHT, Dimethicone, PEG-90M, Limonene, PEG-23M, Myristic Acid, Silica, Propylene Glycol, Linalool, Benzyl Salicylate.

You may also like…

magnifier