0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

ДЕЗОДОРАНТ ЗА МЪЖЕ LA RIVE CABANA, 150мл

4.89 лв.

24 налични

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

Открийте свежия и екзотичен аромат на мъжкия дезодорант "Cabana" на LA RIVE, който ще ви дари с траен аромат и чувство на свежест.

Марки

"Cabana" на LA RIVE предлага уникален ароматен опит, който съчетава свежестта на бергамот и лавандула с пикантните нотки на кардамон и канела. Сърцевината на аромата разкрива евкалипт, карамфил и лавандула, които допълват свежестта и дървесните акорди. Базата на композицията се характеризира с горски нюанси от бял мъх, кехлибар и ванилия, които придават на парфюма дълбочина и топлина.

Начин на употреба: Напръскайте парфюма от разстояние 15-20 см върху чистата кожа на врата и китките. Използвайте дезодоранта след  къпане или душ, като нанасяте върху суха кожа.

Състав:  Butane, Alcohol Denat., Propane, Isobutane, Parfum, Propylene Glycol, Isopropyl Myristate, Ethylhexylglycerin, Octenidine HCl, Cinnamal, Coumarin, Eugenol, Alpha-Isomethyl Ionone, Butylphenyl Methylpropional, Linalool.

La Rive е полска марка парфюми, основана през 2003 г. Компанията се специализира в производството на парфюми за мъже и жени. La Rive предлага разнообразие от аромати, вдъхновени от популярни и известни ухания, често наподобяващи висококачествени парфюми. Марката има за цел да предостави достъпни алтернативи на луксозни парфюми, като прави качествени аромати достъпни за по-широка аудитория. Продуктите на La Rive се отличават с разнообразие от ухания, привлекателна опаковка и достъпни цени. Въпреки че няма същия престиж като някои висококачествени парфюмерийни къщи, La Rive стана популярна, предлагайки качествени парфюми на по-достъпни цени.

You may also like…

magnifier