0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

Парфюмна вода за жени LA RIVE CASH WOMAN, EDP 100мл

15.99 лв.

15 налични

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

La Rive Cash Woman е истинска ода на женствеността, представена чрез цветни и плодови нотки, които танцуват в изкусна хармония с ориенталски акценти. Този аромат е уникален опит,  със свежи цитрусови върхове и завършен с топли и съблазнителни базови нотки.

Марки

Код: 21621 Категория:

La Rive Cash Woman предлага ароматна пътека, начертана със свежи, сладки и пикантни нотки. Връхните нотки на цитрус и малини внушават свежест и динамизъм. Преходът към сърцевината от жасмин и портокал добавя цветен блясък, който допълва енергията на аромата. Ориенталските базови нотки, включващи пачули, бял мед и кехлибар, създават завършен и дълбок отпечатък, който обгръща сетивата в топлина и сладост.

Състав:

  • Връхни нотки: Цитрус, малини.
  • Средни нотки: Жасмин, портокал.
  • Основни нотки: Пачули, бял мед, кехлибар.

La Rive Cash Woman е парфюм, който разказва историята на съвременната жена - енергична, чувствена и изпълнена със стил. Съчетавайки свежестта на цветята и сладостта на плодовете с топлата обаятелност на ориенталските акценти, този аромат придава на всеки момент нюанс от елегантност и самочувствие.

Начин на употреба: Нанесете La Rive Cash Woman на чистата кожа на врат, китките или областта зад ушите. Изпитайте удоволствието от този аромат, който ще ви събуди с вдъхновяваща свежест и ще ви съблазни със завладяващата си дълбочина.

You may also like…

magnifier