0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

Дамски дезодорант LA RIVE MADAME IN LOVE, 150мл

4.89 лв.

1 налични

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

LA RIVE Madame in Love дезодорантът е символ на елегантност и стил, представящ неповторима комбинация от изящен парфюм и вдъхновяваща свежест.

Марки

Код: 21665 Категория:

Нека ароматът на страст и романтика ви завладее с LA RIVE Madame in Love дезодоранта. Връхните нотки от цитрус и божур предоставят жизненост и свежест, докато сърцевината на османтус, роза и плодове добавя нежност и чувственост към аромата. В базата на композицията се крие дълбочина и топлина, благодарение на сандаловото дърво и пачули. Резултатът е изключително хармонична симфония от аромати, която ви пренася в свят на удоволствие и романтика.

Начин на употреба: Нанесете парфюма от комплекта "Madame in Love" на чиста и суха кожа в областта на врата, зад ушите и на китките, за да се насладите на аромата му през целия ден. След това нанесете дезодоранта в областта на подмишниците за дълготрайна свежест и защита от неприятни миризми. Използвайте редовно, за да запазите непрекъснато изискания аромат и свежест през целия ден.

Състав: Butane, Alcohol Denat., Isobutane, Propane, Parfum, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool.

You may also like…

magnifier