0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

Дамски подаръчен комплект LA RIVE SWEET HOPE, парфюмна вода EDP 90 мл + дезодорант 150 мл

24.89 лв.

Изчерпан

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

Влезте в света на сладкия оптимизъм с "Sweet Hope" на LA RIVE - комплект, който ще ви ободри и вдъхнови със своя свеж и вълнуващ аромат.

Марки

Дамският комплект "Sweet Hope" на LA RIVE представлява перфектната хармония между сладък аромат и надежда. Върховите нотки на кайсия, слива и кокос ви пренасят в оазис на сладост и свежест, докато сърцевината на аромата, съдържаща тубероза, жасмин, момина сълза, роза, бразилско палисандрово дърво и кимион, добавя дълбочина и чувственост. В базата на аромата се долавят топли нотки на сандалово дърво, бадем, мускус и ванилия, които придават усещане за стабилност и уют. Този комплект е не само аромат, но и обещание за по-сладко и по-добро утре.

Начин на употреба: Нанесете парфюма от комплекта "Sweet Hope" на чистата и суха кожа на врата, зоната зад ушите и вътрешната страна на китките, за да усетите неговият аромат през целия ден. След това използвайте парфюмния дезодорант в областта на подмишниците, за да запазите свежестта и аромата си през целия ден. Използвайте редовно, за да се околеечите със сладкия аромат на надежда и оптимизъм.

Състав:

Парфюм: Alcohol Denat., Aqua, Parfum, Benzyl Alcohol, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Hydroxycitronellal, Benzyl Salicylate, Benzyl Benzoate, Farnesol, Citral, Limonene, Linalool, Coumarin, Eugenol, Isoeugenol

Дезодорант: Butane, Alcohol Denat., Propane, Isobutane, Parfum, Propylene Glycol, Isopropyl Myristate, Benzyl Alcohol, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Hydroxycitronellal, Benzyl Salicylate, Benzyl Benzoate, Farnesol, Citral, Limonene, Linalool, Coumarin, Eugenol, Isoeugenol

La Rive е полска марка парфюми, основана през 2003 г. Компанията се специализира в производството на парфюми за мъже и жени. La Rive предлага разнообразие от аромати, вдъхновени от популярни и известни ухания, често наподобяващи висококачествени парфюми. Марката има за цел да предостави достъпни алтернативи на луксозни парфюми, като прави качествени аромати достъпни за по-широка аудитория. Продуктите на La Rive се отличават с разнообразие от ухания, привлекателна опаковка и достъпни цени. Въпреки че няма същия престиж като някои висококачествени парфюмерийни къщи, La Rive стана популярна, предлагайки качествени парфюми на по-достъпни цени.

You may also like…

magnifier