0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

Дамски подаръчен комплект LA RIVE TOUCH OF WOMAN, EDP парфюм 90 мл + дезодорант 150 мл

22.90 лв.

9 налични

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

Открийте изтънчената елегантност и вълшебството на аромата с дамския подаръчен комплект LA RIVE TOUCH OF WOMAN.

Марки

Дамският комплект "Touch of Woman" на LA RIVE представя пленителна комбинация от ароматни нотки, въздействащи със своята свежест и изтънченост. Връхните нотки на цитрусови плодове, бергамот и сочна праскова окуражават сетивата и придават енергия, докато сърцето на аромата разкрива изискана мекота с бели цветя. В основата си, комплектът приключва с топли и обаятелни нотки на сандалово дърво и ванилия, които придават дълбочина и траен завършек на този неповторим аромат.

Начин на употреба: Парфюмът може да се нанася върху чистата кожа на врата и китките, като се избягва контакт с очите. Дезодорантът може да се използва след всяко къпане или по желание през деня, като се разпръсква равномерно върху чиста и суха кожа.

Състав: Връхни нотки: цитрусови плодове, бергамот, праскова Сърдечни нотки: бели цветя Базисни нотки: сандалово дърво, ванилия

La Rive е полска марка парфюми, основана през 2003 г. Компанията се специализира в производството на парфюми за мъже и жени. La Rive предлага разнообразие от аромати, вдъхновени от популярни и известни ухания, често наподобяващи висококачествени парфюми. Марката има за цел да предостави достъпни алтернативи на луксозни парфюми, като прави качествени аромати достъпни за по-широка аудитория. Продуктите на La Rive се отличават с разнообразие от ухания, привлекателна опаковка и достъпни цени. Въпреки че няма същия престиж като някои висококачествени парфюмерийни къщи, La Rive стана популярна, предлагайки качествени парфюми на по-достъпни цени.

You may also like…

magnifier