0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

Трайна крем боя за коса Schwarzkopf Live Intense Colour

9.79 лв.

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

Желаете да придадете на вашата коса изразителен и модерен вид? Тогава Трайната крем боя за коса с метален оттенък от Schwarzkopf Live Intense Colour е идеалният избор. Тази иновативна боя предоставя метален блясък и наситени цветове, които ще подчертаят вашата индивидуалност.

Формулата на тази боя е създадена да осигури дълготрайни резултати и интензивен цвят. Специалната комбинация от пигменти и подхранващи съставки грижи за косата по време на боядисването, предпазвайки я от изсушаване и увреждания.

Трайна крем боя Live

035 натурално червено, 101 студено розово, 104 студено лилаво, U67 син живак, U68 рубинена глазура, U69 аметистов хром, U71 метал сребро, U72 прашно сребро

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Трайна крем боя за коса Schwarzkopf Live Intense Colour“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Код: 1033 Категория:

Комплектът съдържа:
1 бр. туба с боя 60 мл
1 бр. бутилка с окислител 60 мл
1 бр. саше с подхранващ балсам 22,5 мл
1 чифт предпазни ръкавици
инструкции за употреба

Начин на употреба:
Преди да започнете, облечете стара риза и налейте боята в съд. Научете се по инструкциите в опаковката за предпазни мерки. Разрешете косата си и я разделяйте на секции. Ако желаете да запазите някои участъци в оригиналния им цвят, използвайте пластмасови ръкавици за защита. Нанесете боята с апликатора, започвайки от корените и продължавайки към върховете. Масажирайте нежно, за да осигурите равномерно разпределение. Следвайте указаното време за развиване на боята в инструкциите. Това време позволява на пигментите да се задържат върху косата и да постигнете желания метален оттенък. След като изтече времето за развиване, изплакнете косата обилно с вода, докато тя стане чиста. Използвайте приложения балсам или подхранващ продукт от комплекта, за да поддържате косата си хидратирана и здрава.

Състав: Water (Aqua), Strontium Nitrate, Cetearyl Alcohol, Ammonium Hydroxide, Cocamidopropyl Betaine, Toluene-2,5-Diamine Sulfate, Resorcinol, p-Aminophenol, Hydroxyethylcellulose, Polyoxyethylene-20 Stearate, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Sulfate, Ammonium Laureth Sulfate, Fragrance, Resorcinyl Resorcinol, Amodimethicone, Triethanolamine, Polyethylene Glycol, Sodium Etasulfate, Acetamide MEA, Ascorbic Acid, Diaminopyrazole, N-Acetyl-N-Formyl-4,5-Diamino-1-Methylpyrazole, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, Potassium Sorbate, 4-Chlororesorcinol, Sodium Benzoate.

Schwarzkopf е известен и уважаван бранд в индустрията на козметиката за коса. С години на опит и иновации, те предлагат широка гама от продукти за грижа и стилизиране на косата. Schwarzkopf се отличава с високотехнологични формули, които предоставят на клиентите качествени резултати и професионална грижа у дома. Изборът на множество професионални стилисти и потребители по света, Schwarzkopf продължава да създава иновативни продукти, които отговарят на разнообразните нужди на косата.

You may also like…

magnifier