0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

Спирала за мигли MAYBELLINE COLOSSAL WTP за обем, черна, водоустойчива

11.99 лв.

6 налични

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

MAYBELLINE COLOSSAL WTP (Waterproof) е спирала за мигли, която се отличава със своя обемен ефект и водоустойчива формула. Тя е създадена за да придаде на миглите обем, дължина и изразителност, като същевременно осигурява устойчивост на вода и влага. Спиралата е обогатена със специална формула, която позволява на миглите да изглеждат по-плътни и по-дълги. Тя има интензивен черен цвят, който подчертава очите и създава впечатляващ визуален ефект. Водоустойчивата формула на спиралата гарантира, че тя ще издържи на влага, пот и дори дъжд, без да се разтеква или размазва. Това прави спиралата идеална за по-активни дейности или за ситуации, в които искате да запазите перфектния си грим през целия ден.

Начин на употреба: Уверете се, че миглите са чисти и сухи. Отворете опаковката и извадете четката със спиралата. Поставете четката на основата на миглите и меко я въртете, като се движите от корена към върха. При нужда повтаряйте движението за по-голям обем и дължина. За да разделяте миглите и да премахнете възможните сгъстявания, използвайте четката внимателно. При нужда нанесете повторно спиралата, за да постигнете желания ефект. Оставете спиралата да изсъхне напълно, преди да отворите отново очите.

Състав: Аqua / Water, Paraffin, Potassium Cetyl Phosphate, Ethylene / Acrylic, Acid Copolymer, Acacia Senegal,/ Acacia Senegal Gum, Cera Alba / Beeswax, Copernicia Cerifera Cera / Carnauba Wax, Glycerin, Cetyl Alcohol, Hydroxyethylcellulose, Hydrolyzed Corn Starch, Phenoxyethanol, Peg/Ppg-17/18 Dimethicone, Steareth-20,,Caprylyl Glycol, Sodium Polymethacrylate, Sodium Dehydroacetate, Hydrogenated Jojoba Oil, Hydrogenated Palm Oil, Disodium Edta, Polyquaternium-10, Silica, Panthenol, Soluble Collagen, [+/- May Contain, Ci 77491, Ci,77492, Ci 77499 / Iron Oxides, Ci 77007 / Ultramarines, Ci 77891 / Titani Um Dioxide, Mica, Ci 75470 / Carmine, Ci 77288 / Chromium Oxide Greens, Ci 77289 / Chromium Hydroxide Green, Ci 77742 / Manganese Violet, Ci 77510 / Ferric].

MAYBELLINE е популярен козметичен бранд, който предлага широка гама от продукти за грим и грижа за кожата. Брандът е известен със своите иновативни и качествени продукти, които отговарят на нуждите и предпочитанията на различни типове кожа и стилове на грим. Предлага разнообразни продукти, включително фон дьо тени, спирали за мигли, червила, ружове, сенки за очи, кайлове за очи, течни лайнери, контури за устни и много други. Брандът се отличава със своите иновативни формули и удобни опаковки, които правят нанасянето на грима лесно и приятно. MAYBELLINE се фокусира върху предоставянето на качествени продукти, които създават различни грим ефекти - от естествен и нежен до драматичен и смел. Брандът непрекъснато предлага нови продукти и иновации, които отговарят на последните тенденции в света на грима. Със своята богата колекция от продукти, брандът има за цел да помага на жените да изразят себе си и да създават уникален и индивидуален стил на грим. Продуктите на бранда са разработени с грижа за качеството и безопасността, като се стремят да предоставят на клиентите си надеждни и ефективни решения за гримиране.

*Производителят носи отговорност за състава на продукта. Препоръчва се да прочетете списъка със съставки на продукта директно върху опаковката поради възможни промени преди употреба.

Марки

Код: 43736 Категория:

You may also like…

magnifier