0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

Мицеларен бебешки шампоан MIXA BABY, без сапун 250мл

5.55 лв.

2 налични

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

MIXA BABY е специално разработен за да поддържа нежната и чувствителна кожа на бебетата, осигурявайки високо качество на почистване с безопасност и толерантност.

Марки

Нежният мицеларен шампоан на MIXA BABY е създаден със специална формула, която предоставя ефективно почистване, като същевременно поддържа естествената влага на кожата и косата на бебетата. С висока толерантност и тестван под дерматологичен и офталмологичен контрол, този шампоан не дразни кожата и очите, предпазвайки бебетата от раздразнения и алергии.

Начин на употреба: Нанесете нежният мицеларен шампоан върху мокра коса и кожа. Разпенете леко и масажирайте нежно. Изплакнете обилно с вода. Той е толкова нежен, че може да се използва колкото често е необходимо. Подходящ и за възрастни с чувствителна кожа.

Състав: Aqua / Water, Sodium Laureth Sulfate, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Coco-Betaine, PEG-7 Glyceryl Cocoate, CI 47005 / Acid Yellow 3, Caramel, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Sodium Methylparaben, Salicylic Acid, Polysorbate 20, Hexylene Glycol, Ethylparaben, Polyquaternium-10, Parfum / Fragrance.

Съхранение: Съхранявайте на недостъпни за малки деца места. Избягвайте контакт с очите. В случай на контакт с очите, изплакнете обилно с вода.

You may also like…

magnifier