0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

ДЕО СПРЕЙ OLD SPICE ORIGINAL, 150мл

6.49 лв.

9 налични

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

Old Spice Original дезодорантен спрей за тяло се доверява на класическия ориенталски и ароматен аромат, за да ви направи да се почувствате освежени като никога.

Марки

Този спрей предоставя класически, но все още модерен аромат, който не само омайва сетивата ви, но и осигурява защита от лоши миризми и интензивно изпотяване. Няколко пръсвания са достатъчни, за да повишат вашето лично удобство и увереност, като ви позволяват да изпълнявате ежедневните си задачи на най-високо ниво. Подходящ за всички типове кожа, формулата му е без алуминий, като в същото време предотвратява появата на бели или жълти петна. Благодарение на иновативната технология за устойчивост на избледняване, ароматът на този продукт остава интензивен до 24 часа, без да намалява своята интензивност. С ежедневна употреба не само ще се почувствате по-силни, но и по-мъжествени и особено енергични!

Начин на употреба: Пръснете равномерно от разстояние върху чиста и суха кожа на подмишниците.

Състав: Alcohol Denat, Butane, Isobutane, Propane, Parfum, Methyl Cyclodextrin, Aqua, Linalool, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Limonene, Cinnamal

You may also like…

magnifier