0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

Мъжки парфюм Paco Rabanne Invictus EDT

от: 112.00 лв.

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

Paco Rabanne Invictus EDT е силно вълнуващ мъжки парфюм, който излъчва свежест и динамичност. Този аромат е вдъхновен от духа на победителя и е създаден, за да подчертае индивидуалността и сила на съвременния мъж.

С неговия дързък старт се откриват свежи и освежаващи нотки на морски акорди, грейпфрут и мандарина. Тези цитрусови нюанси придават динамичен старт и зареждат с енергия.

Volume

tester 100 ml, 50 ml, 100 ml

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Мъжки парфюм Paco Rabanne Invictus EDT“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Код: 1014 Категория:

Сърцето на Invictus се разгръща с интензивни и мъжествени нюанси от лавандула и жасмин. Те добавят изисканост и баланс към аромата, съчетавайки се перфектно със свежите нотки.

Базата на аромата се състои от силни акорди на дървесина, пачули и амбра. Тези топли и пикантни нюанси придават издържливост и съблазнителност на парфюма, оставяйки запомнящ впечатление.
Връхни нотки: грейпфрут, мандарина, морски нотки
Средни нотки: дафинов лист, жасмин
Базови нотки: Guaiac дърво, дъбов мъх, пачули, амбра

Paco Rabanne Invictus EDT е смел и модерен аромат, който е подходящ за всеки ден, както и за специални поводи. Той съчетава свежест и интензивност в едно, създавайки незабравима следа и излъчвайки увереност и стил.

Начин на употреба: Преди да нанесете парфюма, уверете се, че кожата ви е чиста и суха. Това ще помогне на аромата да се адхезира по-добре и да остане задълго. Преди употреба, разклатете флакона леко. Това ще помогне да се размешат нотките на аромата. Поставете няколко пръскания от парфюма на пулсиращите точки на тялото си, като например върху врата, китките, зад ушите и на гърдите. Тези места излъчват топлина, която ще помогне на аромата да се разгърне. Не разтривайте парфюма след нанасяне, тъй като това може да разруши молекулите и ароматът да не се развие правилно.

Състав: ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, LINALOOL, COUMARIN, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, CITRONELLOL, GERANIOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRAL, EUGENOL, BENZYL BENZOATE, CINNAMAL, BENZYL ALCOHOL, CI 60730 (EXT. VIOLET 2), CI 19140 (YELLOW 5), CI 14700 (RED 4), CI 42090 (BLUE 1)

Paco Rabanne е прочутият френски моден бранд, основан през 1966 година от дизайнера Франсоа Жилиен-Мари Трюфо (познат като Paco Rabanne). Този бранд се издига със своя иновативен и експериментален дизайн, който обхваща облекло, аксесоари и парфюми. Брандът се характеризира със смели, футуристични и уникални стилове, които изразяват съвременността и креативността на дизайнера. Признат за своята експерименталност и нестандартен подход, Paco Rabanne е създал някои от най-интересните икони в света на модата и красотата. Брандът е известен със своите иновативни материали и техники, включително използването на метал, пластмаса и нетрадиционни текстилни материи в модните си създания. Освен модния сегмент, Paco Rabanne също така се налага като успешен бранд за парфюми. Техните аромати са известни със своята оригиналност и интензивност, които отразяват духа на марката. Марката продължава да привлича вниманието на хората със своите иновативни и модерни дизайни, които се изразяват както в модната сцена, така и в света на козметиката и парфюмерията.

You may also like…

magnifier