0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

СПРЕЙ ЗА ТОПЛИННА ЗАЩИТА TAFT Heat Protection, 250МЛ

8.99 лв.

2 налични

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

Taft представя спрей за топлинна защита, който не само предпазва косата ви от вредното въздействие на уреди за оформяне, но и поддържа здрава и силна коса с естествен блясък.

Марки

Код: 31792 Категория:

Спреят за топлинна защита на Taft е създаден, за да предпази косата от високите температури, достигащи до 230°C, които възникват при използване на сешоар, преса или маша за коса. Формулата му е обогатена с пантенол, който допринася за омекотяване и хидратация на косъма, като му придава здрав и жизнен вид. Спреят осигурява до 72-часов ефект против наелектризиране и придава естествен блясък на косата.

Начин на употреба: Разклатете спрея добре преди употреба. Разпръскайте равномерно върху суха или влажна коса, преди да използвате топлинен уред за оформяне. Не изплаквайте. Оформете желаната прическа като изсушите или изправите косата с уредите за оформяне по ваш избор.

Състав: Aqua, Alcohol Denat., VP/VA Copolymer, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Panthenol, Hydrolyzed Keratin, Maris Sal, Cetrimonium Chloride, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Parfum, Benzyl Alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

You may also like…

magnifier