0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

Сух шампоан Batiste HEAVENTLY VOLUME за божествен обем 200мл

9.69 лв.

15 налични

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

Сухият шампоан Batiste Heavenly Volume е специално формулиран, за да предостави на косата божествен обем и плътност. Този продукт е част от серията на Batiste, която се фокусира върху придаването на обем и текстура на косата, без да се налага измиване. Сухият шампоан Batiste Heavenly Volume използва уникална формула, която абсорбира излишния себум (масло) от корените на косата, освежава я и придава обем. Той също така помага за задържане на обема и плътността през целия ден, като предотвратява утежняването и спадането на косата.

Марки

Volume

200 ml

Код: 37444 Категория:

Начин на употреба:  Преди употреба разклатете бутилката добре, за да се разпределят съставките равномерно. Приближете бутилката на около 30 сантиметра от корените на косата. Това ще осигури равномерно нанасяне на продукта. Нанесете на корените на косата, фокусирайки се върху зоните, които са по-мазни или изискват освежаване. Напръсквайте равномерно по цялата глава. Втрийте и разнесете като нежно масажирайте скалпа с пръсти или с четка за коса, за да разнесете продукта и да го втриете в косата. Това ще помогне за по-добро абсорбиране на излишния себум. Оставете продукта да действа за около минута, за да позволите на сухия шампоан да абсорбира излишната мазнина. След това разрешете и оформете косата по желание.

Състав: Butane, Isobutane, Propane, Oryza Sativa (Rice) Starch, Alcohol Denat., Parfum, Limonene, Linalool, Geraniol, Benzyl Benzoate, Distearyldimonium Chloride, Cetrimonium Chloride.

Batiste е популярен бранд, специализиран в производството на сухи шампоани. Те са известни със своите иновативни формули, които позволяват бързо освежаване на косата, без да бъде необходимо измиване. Брандът Batiste предлага разнообразие от сухи шампоани, подходящи за различни типове коса и нужди. Техните продукти се отличават с високо качество, ефективност и приятни аромати. В допълнение към основната функция на освежаване на косата, някои от шампоаните на Batiste предлагат и други допълнителни предимства, като придаване на обем, текстура и дори подчертаване на цвета на косата. Batiste се отличава с голяма гама от продукти, които отговарят на различни нужди и предпочитания. Марката предлага шампоани в различни размери и аромати, което позволява на потребителите да намерят най-подходящия вариант за тях. Освен сухите шампоани, Batiste разширява и продуктовата си линия с други грижи за косата, като спрей за поддържане на прическата, сухи шампоани във формат на пудра и други. Благодарение на своите качествени продукти, Batiste се превърна в популярен бранд, който е избран от много потребители по света за бързо и удобно освежаване на косата.

*Производителят носи отговорност за състава на продукта. Препоръчва се да прочетете списъка със съставки на продукта директно върху опаковката поради възможни промени преди употреба.

You may also like…

magnifier