0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

Почистващо Мляко за Лице Bilka HYALURON + с хидратиращо действие 200мл

4.39 лв.

3 налични

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

Почистващото мляко за лице на Билка HYALURON + е продукт, предназначен за почистване на кожата на лицето, като същевременно осигурява хидратация и подхранване. Съдържа специално формулирани съставки, включително хиалуронова киселина. Хиалуроновата киселина е известна със своите хидратиращи свойства, които помагат да се поддържа влажността на кожата и да се подобри нейната текстура. Това почистващо мляко има кремообразна текстура и е предназначено за нежно и ефективно почистване на кожата на лицето. То отстранява грима, замърсяванията и излишния себум, като същевременно подхранва и хидратира кожата. Формулата е подходяща за всички типове кожа.

Почистващото мляко на Билка HYALURON + предлага не само почистване на кожата, но и хидратация и подхранване. То помага да се премахнат замърсяванията и гримът, като същевременно оставя кожата мека, гладка и хидратирана.

Марки

Volume

200 ml

Код: 22501 Категория:

Начин на употреба: Нанесете малко количество от млякото върху влажно лице и масажирайте нежно с кръгови движения. Изплакнете обилно с вода или отстранете с помощта на памучен тампон. Можете да използвате млякото сутрин и вечер, за да почистите лицето си.

Състав: Aqua, Caprylic Capric Triglyceride, Paraffmum Liquidum, Cetearyl Alcohol / Sodium Cetearyl Sulfate, Propylene Glycol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Disodium EDTA, BHT, Citric Acid, Vitis Vinifera Juice, Trideceth-9, Bisabolol, Tocopheryl Acetate, Diazolidinyl Urea / Iodopropynyl Butylcarbamate, Parfum.

Билка е българска марка за натурална козметика и хранителни добавки, известна със своите продукти, базирани на билки и растителни съставки. Марката Билка има дългогодишен опит в производството на качествени продукти, които се грижат за красотата и здравето на кожата, косата и тялото. Билка предлага широка гама от продукти, включително кремове за лице и тяло, шампоани, балсами, сапуни, лосиони, масла, гелове, билкови чайове и други. Продуктите на Билка се отличават с натуралните си съставки, които включват екстракти от билки, етерични масла, витамини и други полезни съставки. Марката Билка се стреми да предостави на своите клиенти качествени продукти, които са безопасни за употреба и поддържат баланса и здравето на кожата и тялото. Тя е известна със своята естествена формула, която възползва от полезните свойства на билките и растителните съставки.

*Производителят носи отговорност за състава на продукта. Препоръчва се да прочетете списъка със съставки на продукта директно върху опаковката поради възможни промени преди употреба.

You may also like…

magnifier