0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

Крем за ръце Bilka Mavrud с натурални масла 100мл

3.35 лв.

8 налични

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

Кремът за ръце на Билка Mavrud с натурални масла е продукт, предназначен за интензивно хидратиране и подхранване на кожата на ръцете. Кремът за ръце на Билка Mavrud съдържа комбинация от натурални масла, които осигуряват интензивна хидратация и подхранване на кожата. Съставът може да включва масла като масло от жожоба, масло от ший и други. Този крем има богата текстура, която се лесно абсорбира от кожата, без да оставя мазен или лепкав слой. Той подхранва и омекотява кожата на ръцете, като я предпазва от изсушаване и напукване.

Кремът е подходящ за всеки тип кожа на ръцете. Кремът за ръце на Билка Mavrud с натурални масла осигурява интензивна грижа за кожата на ръцете. Натуралните масла помагат да се възстанови естествената влага на кожата, подхранват я и я правят мека и гладка. Кремът има приятен аромат и може да ви помогне да поддържате кожата на ръцете си здрава и хидратирана.

Марки

Код: 22487 Категория:

Начин на употреба: Нанесете крема на чиста и суха кожа на ръцете. Масажирайте нежно до пълното абсорбиране на продукта. Използвайте го по желание, когато усетите нужда от допълнителна хидратация и подхранване на кожата на ръцете.

Състав: Aqua, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-80, Glyceryl Stearate, Glycerin, Caprylic Capric Triglyceride, Isopropyl Palmitate, Petrolatum, Hydrolyzed Collagen, Vitis Vinifera Seed Oil, Retinol, Vitis Vinifera Juice, Citric Acid, Trideceth-9, Bisabolol, Carbomer, Paraffin, Hydrogenated C12-18 Triglycerides, Cera Alba, Stearic Acid, Ethylhexyl Methoxycinnamate, BHT, Dimethicone, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Hydroxyacetophenone, Parfum.

Билка е българска марка за натурална козметика и хранителни добавки, известна със своите продукти, базирани на билки и растителни съставки. Марката Билка има дългогодишен опит в производството на качествени продукти, които се грижат за красотата и здравето на кожата, косата и тялото. Билка предлага широка гама от продукти, включително кремове за лице и тяло, шампоани, балсами, сапуни, лосиони, масла, гелове, билкови чайове и други. Продуктите на Билка се отличават с натуралните си съставки, които включват екстракти от билки, етерични масла, витамини и други полезни съставки. Марката Билка се стреми да предостави на своите клиенти качествени продукти, които са безопасни за употреба и поддържат баланса и здравето на кожата и тялото. Тя е известна със своята естествена формула, която възползва от полезните свойства на билките и растителните съставки.

*Производителят носи отговорност за състава на продукта. Препоръчва се да прочетете списъка със съставки на продукта директно върху опаковката поради възможни промени преди употреба.

You may also like…

magnifier