0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

Вода за уста БилкаДент пародонт хербал с билков екстракт 250мл

6.19 лв.

Изчерпан

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

Вода за уста БилкаДент Пародонт Хербал с билков екстракт е продукт, предназначен за поддържане на здравето на венците и устната кухина, използвайки съставки от билков произход. Водата за уста БилкаДент Пародонт Хербал съдържа натурални билкови екстракти, които помагат за поддържане на здравето на венците и устната кухина. Тези екстракти включват различни видове билки, като например невен, камелия, карамфил и други. Специално е формулирана, за да осигури грижа за венците и устната кухина с помощта на натуралните билкови екстракти. Тя може да помогне за намаляване на възпалението, защита от бактерии и осигуряване на свеж дъх.

Марки

Volume

250 ml

Код: 43405 Категория:

Начин на употреба: Напълнете капачката с вода за уста и изплакнете устната кухина внимателно за около 30 секунди, след което изплюйте. Използвайте два пъти дневно.

Състав: Aqua, Chamomilla Recutita Extract, Calendula Officinalis Extract, Hypericum Perforatum Extract, Mentha Piperita Extract, Symphytum Officinale Extract, Cichorium Intybus Extract, Plantago Lanceolata Extract, Camelia Sinensis Extract, Prunus Cerasus Extract, Glycerin, Calcium Lactate, Aluminum Lactate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Menthol, Sodium Saccharin, 2-Bromo-2-Nitroprpane-1,3 Diol, Aroma.

Билка е българска марка за натурална козметика и хранителни добавки, известна със своите продукти, базирани на билки и растителни съставки. Марката Билка има дългогодишен опит в производството на качествени продукти, които се грижат за красотата и здравето на кожата, косата и тялото. Билка предлага широка гама от продукти, включително кремове за лице и тяло, шампоани, балсами, сапуни, лосиони, масла, гелове, билкови чайове и други. Продуктите на Билка се отличават с натуралните си съставки, които включват екстракти от билки, етерични масла, витамини и други полезни съставки. Марката Билка се стреми да предостави на своите клиенти качествени продукти, които са безопасни за употреба и поддържат баланса и здравето на кожата и тялото. Тя е известна със своята естествена формула, която възползва от полезните свойства на билките и растителните съставки.

*Производителят носи отговорност за състава на продукта. Препоръчва се да прочетете списъка със съставки на продукта директно върху опаковката поради възможни промени преди употреба.

You may also like…

magnifier