0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

Гел за венци БилкаДенет GINGIVAL CARE за защита на венците 25мл

5.75 лв.

Изчерпан

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

Патентована биологично активна формула на БилкаДенет GINGIVAL CARE , предназначена за комплексна превенция и третиране на възпалителни заболявания на венците, с насочено действие към устната лигавица. За превенция при: гингивални възпаления с различна етиология, кървене на венците, провеждане на пародонтална поддържаща терапия.

Марки

Volume

25 ml

Код: 43407 Категория:

Начин на употреба: Нанася се локално 3 пъти на ден върху лигавицата и/или венечната тъкан в устата с леки масажиращи движения, не се изплаква.Нанася се локално 3 пъти на ден върху лигавицата и/или венечната тъкан в устата с леки масажиращи движения, не се изплаква.

Състав: Aqua, Xylitol, Chamomilla Recutita Extract, Calendula Officinalis Extract, Hypericum Perforatum Extract, Mentha Piperita Extract, Symphytun Officinale Extract, Cichorium Intybus Extract, Plantago Lanceolate Extract, Rhus Glabra Extract, Propylene Glycol, Carbomer, Glycyrrhiza Uralensis Root Extract, Mentha Piperita Oil, Sodium Hydroxide, 2-Bromo-2-Nitropropane-1.3 Diol, Parfum, Limonene, CI 42090.

BilkaDent е марка, специализирана в производството на продукти за грижа за устната кавитета. Те предлагат широка гама от зъбни пасти, устни води, дентални нишки, гелове за избелване на зъби и други продукти, които помагат за поддържане на здравето и хигиената на устната кавитета. BilkaDent се отличава със своите формули, които съчетават естествени съставки и научни постижения, за да предоставят ефективна грижа за зъбите и венците. Продуктите им са разработени с високи стандарти за качество и се произвеждат съгласно съвременните изисквания за здравни и безопасни продукти. Марката BilkaDent се позиционира като експерт в областта на денталната грижа и предлага продукти, които са подходящи за всекидневна употреба. Те се фокусират върху подобряване на устната хигиена, избелване на зъбите, предотвратяване на зъбни проблеми и осигуряване на свеж дъх. Тя е известна със своите продукти за грижа за устната кавитета, които се отличават с високо качество и естествени съставки.

*Производителят носи отговорност за състава на продукта. Препоръчва се да прочетете списъка със съставки на продукта директно върху опаковката поради възможни промени преди употреба.

You may also like…

magnifier