0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

Заздравител за нокти Perfect 5 в 1, база и топ лак, 13мл

4.20 лв.

9 налични

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

Perfect Selection Nail Care System All in One е висококачествен заздравител за нокти, който включва 5 функции в само 1 лесно и бързо нанасяне. Разработената формула прониква в дълбочина и спира нацепването, предотвратява пожълтяването, ускорява изсъхването на цветния лак, придава неотразим блясък и притежава активна UV защита. Подходящ за възстановяване на ноктите след ноктопластика и гел лак. Съставките подобряват външния вид на нокътната плочка, изглаждат я и я укрепват. Деликатната текстура на заздравителя е лесна за нанасяне и приятна за употреба. След използване ноктите са подсилени, защитени и с чувство на комфорт. Връща здравината и красотата на естествените ви нокти. Използвайте като база и като топ лак.

Указания за употреба: Нанеся се по веднъж върху почистена и суха нокътна плочка. Да се избягва контакт с очите! Да се пази от деца! Възпламенимо!

Състав : Ethyl acetate ,butyl acetate,nitrocrllulose,Isobutil acetate,glycols copolimer,glyoxal,magnezium palmitoyl

Perfect е марка съсредоточена върху красотата и здравето на ноктите. Усилията й са насочени към изграждане на перфектния маникюр и педикюр. Богатото разнообразие от продукти и цветове лакове за нокти я прави разпознаваема от дамите, особено държащи на красотата на ръцете си.

*Производителят носи отговорност за състава на продукта. Препоръчва се да прочетете списъка със съставки на продукта директно върху опаковката поради възможни промени преди употреба.

Тегло 0.030 кг
Марки

Volume

13 ml

Код: 28812 Категория:

You may also like…

magnifier