0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

Мулти дезинфектант Чисто, спрей интензивен 100 мл.

1.99 лв.

1 налични

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

Мулти дезинфектант ЧИСТО СПРЕЙ ИНТЕНЗИВЕН представлява силна и многофункционална формула, предназначена за бърза дезинфекция и почистване с най-висока ефективност и безопасност.

Марки

Код: 43455 Категория:

Мулти дезинфектант ЧИСТО СПРЕЙ ИНТЕНЗИВЕН– БЕЗ АРОМАТ е най-новото предложение за мощна дезинфекция и почистване. Съдържащ 76% алкохол и с разрешение за пускане на пазара от Министерството на здравеопазването, този продукт е доказано ефективен в убиването на 99.9% от бактерии, гъбички и вируси, включително грипния и коронавирус. Биоцидът разполага с бактерицидно, дрождецидно, фунгицидно (Candida Albicans) и ограничено вирусоцидно действие, осигурявайки безопасна и всестранна защита. Подходящ за хигиенна дезинфекция и почистване на различни повърхности в обекти като производствени и фармацевтични предприятия, хотели, ресторанти, офиси, фризьорски салони, салони за красота, фитнес обекти и домашни условия.

Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество от продукта върху повърхността и разтрийте с мека кърпа или кърпа за почистване. За по-голяма ефективност, оставете да подейства за няколко минути преди изтриване или изплакване. Избягвайте контакт с очите и разграждане на кожата.

Състав: 76% алкохол, вода, биоцидни активни вещества.

Предимства:

  • Мощна формула за дезинфекция и почистване с по-широк спектър на действие.
  • Убива 99.9% от бактерии, гъбички и вируси с обвивка, включително грипния и коронавирус.
  • Подходящ за различни обекти и домашни условия.

You may also like…

magnifier