0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

Шампоан за коса Bilka Hair Care против косопад, 200 мл

4.39 лв.

3 налични

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

Шампоанът за коса Bilka Hair Care против косопад е специално разработен продукт, предназначен да подпомага борбата с косопада и да укрепва косата. Шампоанът е обогатен със специални активни съставки, които помагат да се намали косопадът и да се стимулира растежът на косата. Неговата формула с комбиниран екстракт от розмарин, алое вера, див чесън и репей подхранва, хидратира и енергизира корените на косата и намалява косопада. Те допринасят за подхранването на фоликулите на косъма и поддържането на здравият баланс на скалпа.

Шампоанът помага да се укрепи косата и да се предотврати счупването на косъма. Той подобрява еластичността на косата и я прави по-устойчива на външни вредни фактори. Продуктът има нежна формула, която не изсушава косата и скалпа. Той е подходящ за всекидневна употреба и е предназначен за всички типове коса.

Марки

Volume

200 ml

Код: 22519 Категория:

Начин на употреба: Нанесете шампоана върху мокра коса и масажирайте нежно с върховете на пръстите си, докато се образува пяна. Оставете пяната да действа за няколко минути, след което изплакнете обилно с вода. При необходимост повторете процедурата.

Активни съставки: Най-силния биоактивен фактор на растежа, извлечен от Solanium tuberosum /картофи/; витамин В5 и РР за стимулиране растежа на здрава коса; екстракт от лечебните билки розмарин, алое вера, див чесън и репей за подхранване и хидратиране на косата и спиране на косопада; висока класа тензиди /нежни измиващи съставки/ и балсам за ревитализиране на скалпа и косата

Билка е българска марка за натурална козметика и хранителни добавки, известна със своите продукти, базирани на билки и растителни съставки. Марката Билка има дългогодишен опит в производството на качествени продукти, които се грижат за красотата и здравето на кожата, косата и тялото. Билка предлага широка гама от продукти, включително кремове за лице и тяло, шампоани, балсами, сапуни, лосиони, масла, гелове, билкови чайове и други. Продуктите на Билка се отличават с натуралните си съставки, които включват екстракти от билки, етерични масла, витамини и други полезни съставки. Марката Билка се стреми да предостави на своите клиенти качествени продукти, които са безопасни за употреба и поддържат баланса и здравето на кожата и тялото. Тя е известна със своята естествена формула, която възползва от полезните свойства на билките и растителните съставки.

*Производителят носи отговорност за състава на продукта. Препоръчва се да прочетете списъка със съставки на продукта директно върху опаковката поради възможни промени преди употреба.

You may also like…

magnifier