0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

Спирала за мигли BELL Amazing Lash с ефект на изкуствени мигли

9.99 лв.

3 налични

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

Спиралата на "Bell" Amazing Lash осигурява наситен черен цвят на миглите, за драматична визия. Тя удължава миглите, придава им обем и осигурява красива извивка, която прави погледа очарователен. Специалната ѝ четка предотвратява слепването, разделя всяко косъмче и го повдига от основата. Спиралата има гладка текстура, която се плъзга нежно върху миглите, нанася се равномерно и не оставя бучици. Има дълготраен ефект, не се размазва и не се рони. Формулата ѝ съдържа пчелен восък, който подхранва и хидратира косъмчетата. Спиралата е с хипоалергенна формула. Тя е дерматологично и офталмологично тествана и е подходяща за жени с чувствителни очи или носещи контактни лещи.

Марки

Volume

8 gr

Код: 40618 Категория:

Начин на употреба: Нанесете спиралатакато държите четката хоризонтално и поставете я близо до основата на миглите. Прилагайте лек натиск и започнете да въртите четката нагоре, като продължите до върха на миглите. Повторете тази стъпка по желание, за да постигнете желания обем и удължаване на миглите. Разнесете спиралата като използвате четката или специална миглена разресваща четка, за да разнесете и разделяте миглите, ако е необходимо. Това ще помогне да избегнете сливането на миглите и да постигнете по-естествен и разделен вид. При нужда, повторете процеса, ако искате още обем и удължаване, можете да нанесете допълнителен слой спирала, след като първият слой изсъхне.

Състав: Cera Alba (Beeswax), Aqua (Water), Copernicia Cerifera Cera (Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax), Disteardimonium Hectorite, Polybutene, Triethylhexanoin, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Talc, Cetyl PEG/​PPG-10/​1 Dimethicone, Polyglyceryl-4 Isostearate, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Polyquaternium-10, Sodium Hydroxide, Sodium Acetate, Sodium Chloride, Propylene Carbonate, Isopropyl Alcohol, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Phenoxyethanol, Ci 77499 (Iron Oxides)

Bell предлага широка гама от продукти, включително фон дьо тени, пудри, ружове, сенки за очи, спирала за мигли, червила, лакове за нокти и много други. Продуктите на Bell са създадени с цел да задоволят различните нужди и предпочитания на потребителите и да им предложат високо качество и дълготрайни резултати. Bell се гордее с иновативни формули и модерни пакети, които отговарят на последните тенденции в света на козметиката. Брандът се стреми да предложи широка гама от продукти, които са достъпни и удобни за използване от всеки потребител.
*Производителят носи отговорност за състава на продукта. Препоръчва се да прочетете списъка със съставки на продукта директно върху опаковката поради възможни промени преди употреба.

You may also like…

magnifier