0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

Пудра за лице Bell Hyppo Illuminating Powder светлоотразяваща

7.29 лв.

Изчерпан

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

Пудрата за лице Bell Hyppo Illuminating Powder е продукт, който осигурява светлоотразяващ ефект и придава на лицето свеж и лъскав вид. Тя е създадена да добавя подчертан блясък и светлина на кожата, като същевременно улеснява фиксирането на грима. Светлоотразяващите частици в пудрата Bell Hyppo Illuminating Powder помагат за създаването на естествена светлина и блясък върху кожата. Това може да помогне за прикриване на несъвършенствата и придаване на по-сияен и освежен вид.

Марки

Volume

6 gr

Код: 40890 Категория:

Начин на употреба: Преди да нанесете пудрата, уверете се, че кожата ви е чиста и подготвена с вашия основен грим или хидратираща крем. С помощта на голяма пухкава четка или спонж, вземете малко количество от пудрата Bell Hyppo Illuminating Powder и разнесете го внимателно върху лицето. Започнете от центъра на лицето и работете навън. Светлоотразяващата пудра може да се нанесе върху цялото лице или само върху определени зони, които искате да подчертаете, като скулите, височината на челото или съсредоточени точки. Използвайте четка или гъба, за да разнесете пудрата равномерно и да се уверите, че няма видими следи. Бъдете внимателни да не прекалявате с количество, за да избегнете излишния блясък.

Състав:Talc, Mica, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Isocetyl Stearoyl Stearate, Octyldodecyl Stearate, Kaolin, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, PEG-8, Citric Acid, Tetrasodium Pyrophosphate, Phenoxyethanol, Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499 (Iron Oxides), Ci 77891 (Titanium Dioxide).

Bell е известен козметичен бранд, който предлага разнообразни продукти за грим, грижа за кожата и аксесоари за грим. Брандът Bell е популярен сред потребителите и се отличава с качествени продукти и разнообразие от цветове и текстури.

Bell предлага широка гама от продукти, включително фон дьо тени, пудри, ружове, сенки за очи, спирала за мигли, червила, лакове за нокти и много други. Продуктите на Bell са създадени с цел да задоволят различните нужди и предпочитания на потребителите и да им предложат високо качество и дълготрайни резултати. Bell се гордее с иновативни формули и модерни пакети, които отговарят на последните тенденции в света на козметиката. Брандът се стреми да предложи широка гама от продукти, които са достъпни и удобни за използване от всеки потребител.

*Производителят носи отговорност за състава на продукта. Препоръчва се да прочетете списъка със съставки на продукта директно върху опаковката поради възможни промени преди употреба.

You may also like…

magnifier