0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

Дезодорант спрей Bi-Es I'm With Her дамски 150мл

4.89 лв.

Изчерпан

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

Bi-Es I'm With Her е дамски дезодорант спрей има антиперспирантно действие и помага да се контролира изпотяването. С флорален плодов аромат. Този дезодорант помага да се контролира неприятният мирис на потта и осигурява свежест през целия ден. Той е създаден да предпазва от неприятни миризми и да осигурява дълготрайна защита. Той може да се използва в ежедневни ситуации или при специални поводи, за да осигури свежест и приятен аромат.

Връхни нотки: малина, нероли.
Сърце: Абсолютна роза.
База: ванилия, мускус.

Марки

Volume

150 ml

Код: 44056 Категория:

Начин на употреба: Преди употреба прочетете инструкциите на опаковката или следвайте указанията на производителя. Обикновено дезодорантът се нанася на чиста и суха кожа от разстояние около 15-20 см.

BI-ES е марка, специализирана в производството на парфюми и козметика. Тя предлага разнообразие от продукти, включително парфюми, дезодоранти, лосиони за тяло и други козметични продукти за мъже и жени. BI-ES се стреми да предложи качествени продукти на достъпни цени, като се фокусира върху комбинацията от приятни аромати и ефективност на своите продукти. Те често предлагат различни серии с разнообразни аромати, които отговарят на предпочитанията на различни потребители. BI-ES е популярна марка, която намира своите почитатели сред любителите на парфюми и козметични продукти.

You may also like…

magnifier