0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

Хидратиращ лосион за тяло NIVEA ALOE & HYDRATION, с алое, 400мл

12.99 лв.

3 налични

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

Представяме ви иновативният NIVEA лосион за Интензивна Хидратация в Алое Вера, който съчетава висококачествени съставки, за да осигури дълготрайна хидратация и нежност на вашата кожа.

Марки

Код: 43903 Категория:

Патентираната формула на NIVEA е базирана на научното познание, че кожата се нуждае от достатъчно ниво на хидратация в дълбоките й слоеве. Серумът за интензивна хидратация в алое вера предлага единична комбинация от естествени съставки за хидратация, които свързват влагата и негущите масла, за да задържат водата в кожата, осигурявайки интензивна хидратация и защита от изсушаване. Специално разработеният метод за тестване показва, че перфектната комбинация от съставки в серума продължава в дълбоките слоеве на кожата, осигурявайки 48 часа интензивна хидратация и нега.

Начин на употреба: Нанесете няколко капки от серума върху почистена кожа на лицето и шията сутрин и вечер, като масажирате леко до пълното му абсорбиране. Може да се използва самостоятелно или преди нанасяне на вашия обичаен дневен или нощен крем.

Състав: Aqua, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Caprylic/Capric Triglyceride, Sodium Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Benzyl Alcohol, Geraniol, Limonene, Linalool, Parfum.

You may also like…

magnifier