0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

ЕКСФОЛИАНТ ГЕЛ, СКРАБ И МАСКА за лице NIVEA PORE PURIFYING 3 в 1, 150МЛ

9.19 лв.

Изчерпан

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

Nivea Pore Purifying 3 в 1 гел, скраб и маска е вашето средство за перфектно почистване, ексфолиране и подхранване на кожата, като се бори с акнето и проблемната кожа.

Марки

Код: 44164 Категория:

Този продукт от Nivea съчетава три важни функции в едно - измиващ гел, скраб и маска, за да осигури комплексна грижа за кожата. Екстрактът от магнолия и бяла глина в формулата му помагат да се справите с проблемите като акне и черни точки. Като измиващ гел, той почиства кожата ефективно и предотвратява излишното мазнене. Като скраб, отпушва порите и премахва замърсяванията в дълбочина. Като маска, той подобрява вида на кожата, я освежава и избистрява тена.

Начин на употреба: Нанесете продукта върху влажна кожа на лицето, като масажирате с нежни кръгообразни движения. Изплакнете обилно с вода. За по-добри резултати, използвайте като маска, като нанесете тънък слой върху лицето и го оставите за няколко минути, преди да изплакнете.

Състав: Вода, натриев лаурет сулфат, глицерин, екстракт от магнолия, бяла глина, алое вера, цинк глуконат, хидроксипропилметилцелулоза, ксантан гума, киселини (например цитриева киселина), консерванти (например феноксиетанол).

You may also like…

magnifier