0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

Дамски парфюм Elizabeth Arden Wild Rose EDT, 100мл

42.00 лв.

Изчерпан

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

Wild Rose на Elizabeth Arden е аромат от колекцията White Tea.Той е като лек и сладък пролетен полъх с аромат на бял чай и току-що разцъфнали рози от България и Турция, преплетени с деликатен крушов цвят. Композицията е флорална и нежна. Излъчва хармония и чистота.

Връхни нотки : бял чай, цвят на круша, френско грозде, palmarosa (вид трева от рода лимонова трева)

Средни нотки : българска роза, турска роза, божур, градински чай

Базови нотки : мускус, мате, тонка, амбра

Начин на употреба: Напръскайте желаното количество на поне 20см от кожата. Можете да нанасяте няколко пъти на ден. Пазете очите и не нанасяйте на раздразнена кожа. Пазете от деца!

Състав: Alcohol Denat., Parfum (Fragrance), Aqua/Water/Eau, Butylene Glycol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Camellia Sinensis Leaf Extract, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethylhexyl Salicylate, Propylene Glycol, Benzyl Benzoate, Citral, Citronellol, Coumarin, Farnesol, Geraniol, Limonene, Linalool, Ext.

Легендарен новатор и неуморен предприемач, Елизабет Арден създава американската индустрия за красота преди век. Основното убеждение на Елизабет е било, че красотата трябва да бъде интелигентно сътрудничество между науката и природата, за да се развият най-добрите природни качества на жената. Създава продукти за грижа за кожата, които са полезни, а не просто замаскират кожата. Тя не само популяризира своята концепция за пълна красота, включително усърдна грижа за кожата, хранене и фитнес, но я изживя благоразумно, като упорито се стремеше да въведе научен подход към формулировките за грижа за кожата.

Тегло 0.250 кг
Марки

Volume

100 ml

Код: 44290 Категория:

You may also like…

magnifier