0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

Мицеларен измивен гел LABORA SKIN DEFENCE 150 мл

3.49 лв.

7 налични

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

Мицеларният измиващ гел Labora Skin Defence е продукт за почистване на кожата, който използва технологията на мицелите. Този гел е предназначен да премахва замърсяванията, мръсотията и грима от лицето, като същевременно поддържа кожата чиста и освежена. Някои от основните характеристики и предимства на мицеларния измиващ гел Labora Skin Defence включват:
Ефективно почистване: Мицелите са молекули, които привличат мръсотията и маслото, позволявайки им да бъдат лесно отстранени от кожата. Това прави мицеларния измиващ гел ефективен за почистване на кожата без да я изсушава или дразни.
Деликатност: Формулата на мицеларния измиващ гел е обикновено подходяща за всеки тип кожа, включително и за чувствителна и склонна към раздразнения кожа. Той не съдържа агресивни съставки и е по-мек и нежен спрямо традиционните почистващи продукти.
Хидратиране: Мицеларните измиващи гелове съдържат хидратиращи съставки, които помагат за запазване на влагата в кожата. Това е особено полезно за суха и дехидратирана кожа.

Марки

Volume

150 ml

Код: 22985 Категория:

Начин на употреба: Нанесете малко количество от гела върху влажна кожа на лицето и разтрийте с леки масажни движения. Изплакнете с вода. За оптимално почистване комбинирайте заедно с мицеларна вода Aroma Labora Skin Defence.

Състав: Вода (Aqua): Основна съставка, която предоставя хидратация и помага за разреждане на гела.
Мицели: Мицелите са молекули, които имат хидрофилни и липофилни свойства и са отговорни за почистването на кожата, като привличат и отстраняват мръсотията и грима.
Повърхностно активни вещества (Surfactants): Тези съставки помагат за разтваряне и отстраняване на мръсотията и остатъците от кожата.
Емолиенти: Емолиентите са съставки, които помагат за запазване на влагата в кожата и правят я по-мека и гладка.
Растителни екстракти и натурални съставки: Мицеларните гелове често съдържат растителни екстракти, които имат успокояващи и овлажняващи свойства, като например алое вера, зелен чай, лайка и други.
Консерванти: За да се предотврати развитието на бактерии и гъбички в продукта, мицеларният гел може да съдържа консерванти.
Аромати

Арома предлага високо качествени продукти на потребителите, с отговорност към тяхното здраве и красота. Като водещ български производител на козметика с дългогодишни традиции в бранша и благодарение на иновативните си решения, компанията трансформира опит си в производство на козметика и разшири портфолиото си с перилни и почистващи продукти. В отговор на предизвикателствата на новото време, което налага високи изисквания и правила, Арома непрекъснато се промяна. Многообразието е водещ фактор за успех, а продуктите създават емоция и усещане за чистота, нежност и връзката с вечния извор за живот – Природата. Тази хармония от здраве и красота е свързана с идентичността на Арома,

*Производителят носи отговорност за състава на продукта. Препоръчва се да прочетете списъка със съставки на продукта директно върху опаковката поради възможни промени преди употреба.

You may also like…

magnifier